Nagrađivani voditelj Zoran Šprajc nakon uživanja u glavnom gradu Francuske, morao je nekoliko dana provesti i na našem Jadranu.
Svoje viške dogodovštine u svome je stilu duhovito potkrijepio i podijelio s obožavateljima na Instagramu. Bilo je tu svega, od uživanja u najbistrijem moru, do onoga u mirisnoj spizi, a pao je i posjet znamenitosti iz Drugog svjetskog rata.Salon za sastanke druga Tita na Visu. Uglavnom bidermajer, al ima i rokokoa."
Bez obzira na puževe i francuske delicije, Šprajc je kratko rezimirao da zapravo nema ništa bolje od svježe ribe na gradele.
A otkrio je i da kapari rastu ko drač", a svojagastronomska otkrića dočarao je pripadajućim fotografijama kao "dokaznim materijalom", pobudivši more zazubicakod pratitelja.
Popularni RTL-ov voditelj shvatio je i jednostavnost i učinkovitost čiste buzare od kozica, što je obrazložio sljedećim postom:
"Da rezimiramo: teletina ispod peke, hobotnica ispod peke (u oba slučaja krumpir staviti istodobno s mesom), jastog sa zelenim rezancima, srdela na gradele (svježa, nešokirana ledom) buzara od kozica (isključivo luk, kapula i petrusimul) također potpuno svježe. E sad, gdje toga ima? U dobrih ljudi na Visu. Hvala Robiju, Iliji, Jakši i Nediljku na nezaboravnim užicima."
A prije skorašnjeg povratka u studio zahvalio se moru...
Zorana Šprajca i RTL Direkt gledajte opet od ponedjeljka u 22:15 na RTL-u.
