Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
danas u 16:10

Nastavak divnog animiranog filma nastalog po literarnom klasiku: 'Snježna kraljica 3: Vatra i led' danas na RTL-u

Uživajte u briljantnoj animaciji ruske produkcijske kuće Wizart Animation

Image
RTL.TV/ 22.1.2022. u 10:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pirati sa svojom zapovjednicom na čelu opljačkali su banku u gradiću na obali. Jedini koji je pljačkašima pružio otpor bio je Rollan Legenda. Kada ga šefica pirata razoruža da mu knjigu 'Legende trola'.

U međuvremenu, Kai i Gerda, već umorni od lutanja, odlaze posjetiti Orma i sretnu Rollana, te saznaju što se dogodilo i doznaju više o legendi trola, ali se i posvađaju. I dok Kai i Alfida, kći šefice pirata, odlaze, Rollan otkrije Gerdi legendu o kamenu koja ispunjava želje pa oni krenu u zabranjene pećine trola. Kada pronađu artefakt shvate da je on napravljen od dva magična dijela – vatre i leda.

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BZmJjZTJjOWUtMDQ5OS00ZWI5LTgwYjYtOGZjMDA1OGUzOWM2XkEyXkFqcGdeQXVyNTczOTM5MTQ@._V1_.jpg

Lako biste se mogli zabuniti i pomisliti kako je „Snježna kraljica 3“ nastala u američkoj produkciji, recimo Pixara, no radi se o ruskoj Wizart Animation, koja baš ni po čemu ne zaostaje od svojih razvikanih američkih kolega. Bez ikakvog pretjerivanja, animacija je briljantna, pripovijedanje ove moderne bajke zanimljivo je i pravog odmjerenog ritma, a dijalozi inteligentni i duhoviti nasmijat će i odrasle. I dok animacija, kao i u prošlim dijelovima, nudi pouku, svi omiljeni likovi, poput Gerde, Kaia, Alfiede i simpatičnog bijelog tvora Lute ponovno su s nama u novoj uzbudljivoj avanturi sinkroniziranoj za najmlađe.

https://img.cineplexx.hr/media/rs/inc/movies_licences/Queen_SBgr1.jpg
RTL.TV/ 22.1.2022. u 10:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba