Novosti

Ne propustite boksački meč Milas vs. Bakhtov u subotu na RTL-u!

RTL-ov reporter Boris Jovičić pratit će Petra Milasa te javljati novosti iz Münchena prije i nakon meča, na slavljeničkoj večeri boksa koja će, vjerujemo, biti mjesto još jednog slavlja našeg boksača

RTL.hr
04.04.2019 11:16

Nakon pobjede u prvoj obrani IBO internacionalnog pojasa protiv bivšeg izazivača za naslov WBA svjetskog prvaka, Talijana Francesca Pianete, te trijumfa protiv teškaša bosansko-hercegovačke putovnice, Sarajlije Mirka Tintora za WBC-ovu titulu prvaka Mediterana, u mečevima koje smo mogli pratiti uživo na RTL-u mladi se Splićanin okreće novom protivniku.


RTL-ov reporter Boris Jovičić pratit će Petra Milasa

U subotu, 6. travnja od 21:50 sati, uz komentare Filipa Brkića i Željka Mavrovića, odlazimo u Ballhaus Forum, Infinity Münich, mjesto Milasova velikog trijumfa prošle godine protiv Pianete, ovog puta na gala boksačku večer i spektakl koji slavi 70 godina njemačkog saveza profesionalnog boksa u Münchenu, u organizaciji Petkos Boxpromotion. RTL-ov reporter Boris Jovičić pratit će Petra Milasa te javljati novosti iz Münchena prije i nakon meča, na slavljeničkoj večeri boksa koja će, vjerujemo, biti mjesto još jednog slavlja našeg boksača.


Bakhtova čeka još jedan težak meč protivnašeg sjajnog Milasa

Dakle, ponovno smo s mladim Splićaninom, uz Filipa Hrgovića najuspješnijim hrvatskim teškašem u velikom zaletu, s čak 13 pobjeda u nizu u profesionalnoj karijeri i nijednim posrtajem. Nakon odustajanja, tj. bolesti Francuza Cyrila Leoneta (15-10-3) u borbi za slobodnu europsku teškašku titulu prema EBU-u, koja će se ipak dogoditi u budućnosti nakon oporavka Leoneta, koji je obavezan Milasov protivnik za europski naslov, teodustajanja, tj. ozljede Poljaka Sergieja Werwejka, Milasov je suparnik iskusan Rus rođen u Kazahstanu, Denis Darth Vader" Bakhtov (39-14), koji je u svojoj karijeri boksao čak i protiv Anthonyja Josuhe. Bakhtov (180 cm) je niži od Milasa (194 cm), što mu sigurno neće ići u prilog, no svojim će iskustvom sigurno tražiti način kako prevladati taj nedostatak. U svakom slučaju, Bakhtova čeka još jedan težak meč protivnašeg sjajnog Milasa, koji je već sada ime svjetskog kalibra i velika nada svjetskog boksa.