Novosti

Ne propustite epsku završnicu uzbudljive filmske sage 'Igre gladi'

Vatra mora gorjeti - zauvijek!

RTL.hr
31.12.2019 14:00

Nakon što je postala vođom masovne pobune potlačenog naroda, u epskoj završnici jedne od najpopularnijih filmskih franšiza u povijesti, Katniss Everdeen ( Jennifer Lawrence ) pokreće sveopću revoluciju protiv Capitola. U ulozi heroine, Katniss shvaća kako na kocki nije tek preživljavanje, već budućnost cijeloga naroda.

U završnom obračunu, Katniss i njezini prijatelji sukobit će se s predsjednikom Snowom ( Donald Sutherland ) i pokušati ga uništiti prije nego što on ostvari svoj naum i ubije nju. Brojni neprijatelji, smrtonosne zamke i životna iskušenja pokazat će se puno većim zalogajem od bilo koje arene u kojoj se dosad borila tijekom održavanja Igara gladi!

'Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio' posljednji je nastavak fantastične avanture Francisa Lawrencea nastao prema knjigama Suzanne Collins . Filmska adaptacija priče o fiktivnoj državi Panem, gdje se mladići i djevojke natječu u tzv. Igrama gladi, borbama u kojima se u areni bore do smrti, sve dok jedan od njih ne postane pobjednik i junak države, osvojila je srca milijuna ljudi još 2012. kada je izašao prvi film, a svaki nastavak bio još uspješniji od svojih prethodnika.

I u ovoj posljednjoj epskoj završnici, uživamo u izvrsnim izvedbama istoga casta, iz kojega se posebno ističu oskarovka Jennifer Lawrence , Josh Hutcherson , Liam Hemsworth , Donald Sutherland , Philip Seymour Hoffman , Julianne Moore i Stanley Tucci .