Novosti

Nema kraja ispadanju! Odlazi i Jure iz plavog tima: 'Do finala neću tražiti posao'

Jure Erceg Madžarac u show je ušao s 152 kilograma, a da mora nešto promijeniti u životu shvatio je kada je primijetio da mu je fizička izdržljivost - nikakva

RTL.hr
31.10.2022 22:20

"Jure, nažalost, četiri glasa su za tvoje ispadanje", rekla je voditeljica Marijana Batinić kandidatu plavog tima. Nakon što je iz showa ispala Lea Mundžar, u istoj epizodi ispadnje je rezervirano za još jednog kandidata/kandidatkinju. Kada je u pitanju gubitak kilograma i ukupni postotak, plavi tim je u odnosu na crveni bio lošiji što je značilo da netko iz njihova tima mora napustiti show. Kandidati su na ceduljicu napisali isključivo njegovo ime, dok je Jure Erceg Madžarac istaknuo Mateu kao nekoga tko bi trebao otići. No, ipak - tim je odlučio.

"Mislim da je sve bilo fer. To je zbog najlošijeg rezultata i situacije sa zdravljem. Sa sobom u Split ponijet ću lijepe uspomene, ali i neke ružne uspomene koje su me osnažile, primjerice bolove. Znam da sam prošao kroz sve to, ali ipak sam uspio", rekao je Jure, koji je u showu izgubio skoro 30 kilograma. Plan mu je držati se prehrane i treninga i tako u finalu konkurirati kandidatima koji su ostali u showu.

"Prvo što ću napraviti kada dođem doma, nakon što vidim svoje, je to da ću ići na preglede i nastaviti jako", rekao je Jure. Potom se pozdravio s ostatkom tima - Tomom, Mateom, Čapom i Larom. Do finala se ne planira zaposliti, kako bi se što više fokusirao na promjenu životnih navika i u ovom, stvarnom svijetu.