Play ponuda
Play ponuda
FILMOVI ZA BLAGDANE

Neponovljiva Fran Drescher iz 'Dadilje' oduševljava u filmu 'Božićni spoj'

Film je snimljen prije dvije godine, a glumica Fran Drescher, koje se sjećamo iz Dadilje, kao da nije ostarjela ni dana

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 26.12.2022. u 14:00
Play ponuda

Mnogi nisu zaboravili njezin "mili glasić" dok zaziva gospodina Maxwella Sheffielda kada je glumila dadilju u popularnoj istoimenoj britanskoj seriji, no ovog puta vraća se u potpuno novom izdanju. Naime, 65-godišnja američka glumica Fran Drescher ostvarila je najveću popularnost s tom serijom, no u američko-kanadskom filmu 'Božićni spoj' naprosto je oduševila glumeći Kate, majku korporativnog odvjetnika Huga (Ben Lewis) koji je otišao njoj za blagdane u Milwaukie.

S obzirom na to da se njezin voljeni sin napokon vratio iz New Yorka na neko vrijeme, Kate je bez njegovog znanja dogovorila "slučajan spoj" u kojem bi njezin sin Hugo, bez prethodnog znanja o tome, naletio na Patricka (Blake Lee), njegovu nekadašnju simpatiju još iz školskih dana.

Image
Foto: Screenshto YouTube
Image
Screenshto YouTube

Prema ovom filmu Pata Millera, baš u to vrijeme se Patrick vratio u rodni Milwaukie nakon što je iza sebe ostavio uspješnu karijeru u Silicijskoj dolini jer je zacrtao novi cilj. Patrickova trenutna misija je sprječavanje rušenja lokalne željezničke stanice koja je očarala Patricka.

Očaran Patrickovom velikodušnošću, Hugo je svojoj simpatiji ponudio pravnu pomoć u spašavanju željezničke postaje. Osjećaji su se počeli ponovno buditi, njihova kemija je gotovo bila vidljiva golom oku, no sve je naizgled palo u vodu kada je Hugo zaprimio vijest o vlastitom promaknuću.

Razapet između ljubavi posla prisiljen je donijeti tešku odluku. Mamio ga je posao u London, ali s druge strane znao je da se takva ljubav ne može naći bilo gdje, a i svemu tome treba dodati da bi tako i ostao u rodnoj kući sa svojom obitelji i novom ljubavi.

Image
Foto: Screenshot YouTube
Image
Screenshot YouTube
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PON - PET u 20:50

Upoznajte glavne likove nove serije 'Osman l.' koju od sutra gledamo na kanalu RTL Passion

Play ponuda

Više s weba