Novosti

Neven iz 'Ljubav je na selu' postao je otac kćerkice: 'Živa je i zdrava, tata ju je dobro napravio!'

Farmer iz 13. sezone emisije 'Ljubav je na selu' dobio je prvo dijete

RTL.hr
28.06.2021 14:14

Neven Landek , jedan od farmera koji su tražili srodnu dušu u 13. sezoni emisije ' Ljubav je na selu ', postao je otac. Njegova partnerica Katarina u nedjelju u noći rodila je kćerkicu koju je par nazvao Mia .

Ponosni otac nije mogao sakriti uzbuđenje zbog dolaska svog prvog potomka.

"Beba je živa i zdrava. Velika je, teška je 4520 grama, a dugačka 55 centimetara. Tata ju je dobro napravio. Jako sam sretan i ponosan", rekao je Neven ekskluzivno za RTL.hr.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Kćerkicu je uspio vidjeti samo preko stakla pa jedva čeka da je primi u naručje. Otkrio nam je i je li proslavio Mijino rođenje.

Neven Landek i Katarina

"Nisam feštao. Katarina i ja smo se dogovorili da ćemo napraviti obiteljsko okupljanje kada nju i malenu puste iz bolnice i proslaviti svi zajedno", kaže Neven koji je dolazak kćerkice obilježio fotografijom rode na Facebooku.

Pročitajte još
Neven iz 'Ljubav je na selu' ispričao kako je upoznao djevojku i otkrio: 'Sve je spremno za dolazak...

Podsjetimo, gledatelji su Nevenovu partnericu upoznali u emisiji 'Ljubav je na selu', kada su ona i Neven bili još samo prijatelji. Tada mu je pomogla urediti okućnicu za doček kandidatkinja - Vjerane, Marijane i Samante - na njegovu farmu. Kasnije se među njima razvila ljubav, a sada su odlučili osnovati obitelj.

Pročitajte još
Kreću u potragu za onom pravom: Upoznajte farmere 14. sezone 'Ljubav je na selu'!

Želite li i vi upoznati srodnu dušu, pošaljite pismo, e-mail ili SMS svom omiljenom farmeru! PISMO: Ljubav je na selu, P.P.25, 10040 Zagreb, E-MAIL na: ljubavjenaselu@rtl.hr ili SMS na broj 666555 (3,72kn/SMS) s tekstom: ljubav, imenom farmera kojeg želite upoznati te porukom koju mu šaljete.

Život na selu je ljepši udvoje, stoga ne oklijevajte i sretno!