Novosti

Nezaboravni Anthony Hopkins u ulozi života večeras na RTL-u!

Tišina će uskoro biti prekinuta.

Press
04.12.2016 20:36

Deset godina nakon lova na serijskog ubojicu poznatog pod imenom Buffalo Bill, specijalna agentica FBI-a Clarice Sterling ( Julianne Moore ) je nepravedno okrivljena. Optužena je da je upropastila raciju na skrovište krijumčara droge. No zahvaljujući Masonu Vergeru ( Gary Oldman ), izopačenom bogatašu kojeg je Hannibal Lector ( Anthony Hopkins ) unakazio, Clarice se izvlači samo s opomenom. No kao protuuslugu, Verger, koji se želi osvetiti Lecteru, traži Sterling da locira Hannibala. Uskoro, Sterling dozna da se Lecter nalazi u Italiji.

Prema romanu Thomasa Harrisa "Hannibal", trećeg u nizu o Hannibalu Lecteru i drugog o agentici Sterling, snimljen je novi nastavak kojeg je od Jonathana Demmea preuzeo veliki Ridley Scott. Anthony Hopkins ponavlja ulogu Hannibala, za koju je zaslužio Oscara 1992. Tvrdeći da se nikada ne bi odlučio na repriziranje uloge da nije bilo impresivnog scenarija i knjige, Hopkins je zastrašujuće dobar još jednom, dok mu s druge strane ovog puta stoji agentica koju tumači odlična Jullianne Moore, koja se po mnogima bolje uklapa u ulogu FBI agentice Sterling od Jodie Foster.

Povrh svega, tu je Gary Oldman kao paraliziran, izobličen i poremećen bogataš te Ray Liotta, u nastavku koji se je pokazao kao više nego dostojan nasljednik kultnih "Jagnjaca".

Budite uz ovu nezaboravnu ekipu od 00:30!