Novosti

Nezaboravni provod zvijezde serije 'CSI: Miami'

Prelijepa glumica, poznata po ulozi u popularnoj kriminalističkoj seriji, uživa na kultnom glazbenom festivalu u Kaliforniji.

Press
17.04.2018 10:07

Eva LaRue, koju znamo kao Nataliju Boa Vistu, već nekoliko godina bavi se pisanjem bloga u kojem iznosi svoje dojmove s egzotičnih putovanja . Njezina prošlotjedna destinacija bila je Kalifornija, a razlog posjeta ovoj zemlji bio je poznati festival glazbe Coachella, koji se održava svake godine.

To je jedan od najpoznatijih glazbenih festivala u SAD-u. Prvi puta održan je 1999. godine, a na njemu su nastupili brojni izvođači različitih žanrova, od rocka, hip hopa pa sve do elektronske glazbe. Osim toga, festival u sebi sadrži i umjetničku notu.

Na njemu se predstavljaju brojne skulpture i instalacije te također u sebi nosi i Woodstock notu. Posljednjih nekoliko godina svi celebrityji dolaze travnjakom prošetati modne kombinacije. Ove godine posjetile su ga i Bella Hadid, Kourtney Kardashian, Rihanna i mnogi drugi.

Ovakvu priliku nije propustila ni Eva , koja je svaki trenutak zabilježila fotografijom i podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Nakon noćnog ludovanja, slavna glumica odmor je potražila u luksuznom odmaralištu. Cijena jednog noćenja doseže i do dvije i pol tisuće kuna.

Simpatičnu glumicu Evu LaRue gledajte u kriminalističkoj seriji CSI: Miami" svaki dan u kasnovečernjem terminu na RTL Crimeu te vikendom na RTL2 u večernjem terminu.