Novosti

Ni nakon deset godina neki detalji nisu otkriveni!

Prošlo je deset godina od kada su se prvi puta na televizijskim ekranima pojavili Sheldon, Penny, Leonard i ostali znanstveni umovi.

Press
28.11.2017 10:31

Američki sitcom, čiji su autori Chuck Lorre i Bill Prady , s prikazivanjem je započeo 24. rujna 2007. godine na televizijskoj mreži CBS. Nakon četvrte sezone Teorija velikog praska" postala je najgledanija komedija te je s prvog mjesta skinula Dva i pol muškarca". Donosimo vam nekoliko zanimljivih činjenica koje čak ni najveći fanovi nisu znali.

1. Za vrijeme treće sezone producenti su saznali da se u Bjelorusiji pojavio televizijski show pod imenom The Theorists" , koji je dosljedno kopirao ideju i radnju Teorije velikog praska". Producenti su poduzeli pravne radnje, ali one nikad nisu okončane jer su glumci odustali od snimanja prekopirane serije nakon što su za sve to saznali.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

2. Kaley Cuoco nije od prve dobila ulogu. Dva puta je bila na audiciji, ali je uloga pripala Amandi Walsh. Nakon što je snimljena pilot epizoda Chuck Lorre je odlučio malo se poigrati te je pozvao Kaley da pokuša odlumiti zadani scenarij.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

3. Većina obožavatelja sigurno nije primijetila da nikada nije rečeno kako se preziva Penny . U seriji to stvara dodatan misterij, a Billy Prady najavio je kako će se to uskoro i saznati dok Steve Molaro tvrdi suprotno. Tko zna što skriva njezino prezime, možda ćemo uskoro i saznati.

4. Pilot epizoda imala je potpuno drugačiju uvodnu pjesmu. Krajem 80-ih Thomas Doly izdao je pjesmu She Blinded Me With Science" , koja je bila prva tematska, uvodna pjesma. Međutim, vrlo brzo su shvatili da se baš i ne uklapa te je zamijenjena sadašnjom.

5. Kaley Cuoco i Johnny Galecki bili su u vezi dvije godine. Iako u showu glume romansu, snimanje ih je zbližilo te su tako i u stvarnom životu započeli vezu. Prije sedam godina Kaley je svima priznala da su bili zajedno te dodala: To je bio i ostao veliki dio u mom životu, ali nitko za to nije znao. Imali smo prelijepu vezu i nikada nismo nikome rekli ni riječ o tome, čak nismo nigdje ni izlazili skupa. Jako sam sretna što smo ostali dobri prijatelji i što se ne mrzimo."

6. Melissa Rauch bila je velika obožavateljica serije. U trećoj sezoni pridružila se glumačkoj ekipi utjelovivši lik Bernadette.

Sheldon, Teorija velikog praska

7. Fanovi Zelene lanterne" vjerovatno su prokužili ovaj detalj. Sheldon uvijek nosi majice koje oslikavaju njegovo raspoloženje. Na primjer, crvena boja znači bijes, ljutnju, plava boja znači nada. U mnogim scenama može se primijetiti kako boja majice točno prikazuje i emociju i raspoloženje kod Sheldona. Nove sezone ove popularne serije možete pratiti radnim danom na RTL2 u 22:00!