Novosti

Nicolas Cage posjeduje zbirku smanjenih ljudskih glava, samo on zna zašto

Pogledajte kakve je neobične stvari impulzivno i izvan kontrole kupio Nicolas Cage, neke bi posramile i najekscentričnije milijunaše

RTL.hr
17.02.2021 16:30

1. Tsanse – smanjene glave

Prema riječima onih koji su posjetili mnoge domove (u kasnijem tekstu će biti objašnjeno da termin 'mnoge' savršeno odgovara), Nicolas Cage je izrazito 'pohlepan' sakupljač. Među njegovim raznim zbirkama je i nekoliko tsansa, ili smanjenih glava. Nitko od gostiju nije siguran jesu li to zakonito uvezeni ljudski ostaci ili ne.

2. Ilegalna mongolska lubanja dinosaura

Nicolas Cage je prije deset godina pobijedio Leonarda DiCaprija na luksuznoj aukciji na Manhattanu i kupio lubanju Tyrannosaurusa bataara za 276.000 dolara. Pokazalo se, međutim, da je ta lubanja ukradena iz pustinje Gobi u Mongoliji i ilegalno prodana u SAD-u. Nakon što ga je kontaktirala Domovinska sigurnost 2014. godine, Cage je pristao dopustiti Mongoliji povratak 'nacionalnog blaga'.

3. Nadgrobni spomenik oblika piramide

U New Orleansu se nalazi sablasna grobnica-piramida visoka 2,75 m s natpisom 'Omnia Ab Uno', što na latinskom znači 'Sve od Jednog'. Nicolas Cage kupio je tu grobnicu za svoj 50. rođendan 2010. godine i planira tamo biti zakopan.

4. Ukleta zgrada

2007. Nicolas Cage je kupio zloglasnu ukletu palaču u New Orleansu, koja je nekoć bila u vlasništvu Madame LaLaurie , poznate po tome što je mučila i ubijala svoje robove.

5. Dva europska dvorca

Nicolas Cage kupio si je engleski dvorac u Bathu

i bavarski dvorac Schloss Neidstein u Etzelwangu.

6. Ima 15 kuća za stanovanje

Do 2008. Nicolas Cage posjedovao je 15 domova širom svijeta. Kupio je više milijuna dolara vrijednestanove i kuće od Bahama preko Kalifornije do New Yorka i Rhode Islanda. Samo 2007. godine potrošio je više od 30 milijuna dolara na nekretnine.

Nicolasa Cagea gledajte u ratnom filmu 'Glasnici vjetra' u petak u 0:40 na RTL-u.