Play ponuda
Play ponuda
danas u 14 sati

Nicolas Cage vodi vas u misterioznu povijesnu avanturu: 'Nacionalno blago'

Pogledajte odličan avanturistički spektakl

Image
RTL.HR/ 25.12.2020. u 11:00
Play ponuda

Benjamin Franklin Gates (Nicolas Cage) je arheolog čija je obitelj već osmu generaciju u potrazi za legendarnim bogatstvom. Gatesi smatraju da su George Washington, Thomas Jefferson i Benjamin Franklin sakrili veliku količinu zlata za vrijeme američkog Građanskog rata, a informacije o njegovoj lokaciji pohranili u originalnim prijedlozima Deklaracije o nezavisnosti.

Bez dokaza da postoji, Gates pokušava odgonetnuti šifru koja će ga odvesti do blaga koje će on zaštititi jer se kao član obitelji Gates zakleo da će blago spasiti od onih koji ga žele iskoristiti za svoj osobni probitak.

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTYzMjgyMzYxOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTQ5NzUyMw@@._V1_SY1000_CR0,0,1495,1000_AL_.jpg

Preupun akcije, trilera i humora, film je tipični izdanak avanturističkog žanra u najpozitivnijem smislu te riječi. Uz Nicolasa Cagea, koji je bio izvrstan odabir za glavnog glumca, te Diane Kruger i Justina Bartha, velika imena holivudskog glumišta - Sean Bean, Jon Voight, Harvey Keitel, Christopher Plummer, svojim izvedbama obilježili su ovu zabavnu i uzbudljivu avanturu, koja se gleda u jednom dahu od prve do posljednje sekunde.

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTc4NTk3MTM4Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNTc4NzUyMw@@._V1_SY1000_CR0,0,1495,1000_AL_.jpg
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
U šumarku skrivenom...

FOTO – Možete li se sjetiti imena svih likova iz obožavanog crtića 'Mali leteći medvjedići'?

Play ponuda

Više s weba