Novosti

Nikad ne biste pogodili kako su se upoznali Katy Perry i Orlando Bloom, imaju preslatku priču koju će...

Poznati par spojio je fast food, a sudbonosno 'da' izrekla je metrima iznad zemlje

RTL.hr
17.02.2021 12:26

Dok se većina zvijezda upoznaje na celebrity partijima, holivudski glumac Orlando Bloom i pop-pjevačica Katy Perry upoznali su se kad jeon pokušao ukrasti njezin hamburger.

Tijekom premijere nove sezone showa 'American Idol' 2019. Perry je ispričalaslatku i nevjerojatnu priču prvog susreta sa svojim sadašnjim zaručnikom. Kad je natjecateljica showa rekla da radi za lanac brze hrane In-N-Out, Perry je veselo poskočila i kazala kako je zahvaljujući tom restoranu upoznala svog dečka.

"Bili smo na dodjeli Zlatnog globusa, ali niti smo se tad znali, niti se ikad prije sreli. Moj tjelohranitelj donio je desetak hamburgera za naš stol i onda je odjednom ruka nekogtko nije ni sjedio za našim stolomkrenula zgrabiti jedan. Povikala sam 'Hej, to je moj hamburger!'Ta ruka bila je Orlandova."

Slavni glumac zaprosio je pjevačicu na Valentinovo 2019., a pop-diva je, gostujući u talk showu kod Jimmyja Kimmela , otkrila kako ju je Orlando zaprosio:

"Bilo je Valentinovo, sve je bilo predivno. Otišli smo na romantičnu večeru i nakon toga sam mislila da ćemo možda otići u muzej ili takvo nešto. Umjesto toga, Orlando me odveo do helikoptera. Sve je bilo kao u filmu o Jamesu Bondu. Svi oko nas su imalizaštitne slušalice, a on me zaprosio. Sletjeli smo na krov zgrade u Los Angelesu, tamo su nas dočekali svi naši prijatelji i moja obitelj. Pogodio je točno ono što želim."

Krajem prošlog kolovoza Katy Perry rodila je njihovu prvu zajedničku kćerDaisy Dove Bloom.

Romantičnog Orlanda Blooma gledajte u TV premijeri akcijskog trilera 'U opasnosti' u petak u 20 sati na RTL-u.