Novosti

Sigurno se niste nadali da je ova glumica prava avanturistica!

Zvijezda 'CSI:Miami', Eva LaRue zabavlja se u uzbudljivoj vožnji quadovima.

Press
02.12.2017 14:10

Velika putoholičarka ne prestaje iznenađivati svoje obožavatelje objavama na društvenim mrežama. Gotovo da ne postoji dan koji Eva ne iskoristi do maksimuma, a ono što si često priušti i u tome uživa jesu putovanja.

Glumica koja na svom blogu objavljuje putopisne reportaže i osvrte ovog puta okušala se u nečemu totalno drugačijem.Sasvim spremno sjela je u quad i prepustila se adrenalinskoj vožnji . Pješčana plaža uz predivno plavo more bila je idealan poligon za ovu avanturu, ali jedna fotografiju definitvno je iznenadila i one najhrabrije. Prelaskom preko dugog mosta ispod kojeg se nalazi duboki ponor neće ostaviti nikoga ravnodušnim.

Za sami kraj vožnje, glumica je pokazala kako je završila vožnja. Quad je zapeo u ogromnoj rupi. No za nju nema straha, jer osmijeh na licu govori da joj je ovo bio najbolji potez koji je ikad za sebe i svoju dušu mogla napraviti.

Prelijepu glumicu Evu gledajte u seriji 'CSI: Miami' u 23:30 na RTL Crime svaki dan, te subotom i nedjeljom na RTL2 u kasnovečernjem terminu.