Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VEČERAS U 20 SATI

Nikada ne znaš koga ćeš morati poljubiti

Ovaj veliki animirani hit u svijetu je zaradio 267 milijuna dolara te oživio Disney studio pokrenuvši još niz velikih uspjeha za Disney. Ovaj izvrsni crtić u sinkroniziranoj hrvatskoj verziji pogledajte večeras na RTL-u.

Image
Press/ 25.12.2017. u 17:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Krojačica Eudora svojoj kćeri Tiani i njezinoj prijateljici Charlotte La Bouff čita priču o princezi i žapcu. I dok Charlotte misli kako je priča romantična, Tiana nikada ne bi poljubila žabu. Godine su prošle i Tiana je odrasla u lijepu ženu, kuharicu po struci koja radi dva posla, no ne uspijeva nikako zaraditi dovoljno kako bi otvorila vlastiti restoran. U međuvremenu, princ Naveen stiže u New Orleans nakon što su mu roditelji uskratili nasljedstvo te se nada naći bogatu suprugu, a Charlotte se čini kao savršena prilika. No Naveena i njegovog slugu Lawrencea začara voodoo vrač, doktor Facillier. Naveen postane žaba, dok sluga, zahvaljujući posebnom medaljonu, svima izgleda poput princa.

Višestruko nagrađeni 49. animirani film iz Disneyevog studija, crtić djelomično kreiran prema priči E.D. Bakera „The Frog Princess“ te priči braće Grimm „The Frog Prince“, označio je prekretnicu u Disneyevoj produkciji i povratak tradicionalnoj animaciji (prije toga posljednja animacija toga tipa bila je „Home on The Range“, 2004.). Nakon blockbustera „Male sirene“ i „Aladdina“, Ron Clements i John Musker vratili su se u Disney svijet i još jednom nam podarili nezaboravnu romantično-glazbenu fantaziju, u čijem uspjehu značajnu mjesto ima i kompozitor Randy Newman („A Bug's Life“, „Monsters Inc.“, „Cars“, „Toy Story“ trilogija).  

Vrhunski animirani film "Princeza i žabac" pogledajte večeras na RTL-u s početkom u 20 sati!

Image

'Princeza i žabac', ponedjeljak, 25. prosinca u 20 sati na RTL-u

Fotogalerija
Image

'Princeza i žabac', ponedjeljak, 25. prosinca u 20 sati na RTL-u

Fotogalerija
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ona je u vezi

Jovan i Paulina iz 'Ljubav je na selu' ne mogu zaboraviti jedno drugo: 'Ima nešto u nama da smo se tako poželjeli...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba