Novosti

Nikolinu su u 'Braku na prvu' zbog Adama kritizirali pa joj čestitali, a ona sada poručuje: 'Uvijek ćeš...

Nikolina često objavljuje zanimljive citate i motivacijske poruke

RTL.hr
18.11.2020 09:30

Nikolina Tutić privukla je pozornost javnosti svojim pojavljivanjem u showu ' Gospodin Savršeni ', a gledatelji RTL-a zatim su je zatim bolje upoznali u drugom popularnom showu, ' Brak na prvu ', u kojem je bila 'udana' za Adama Kromera . Iskrena Nikolina odmah je na vjenčanju zaključila kako oni nisu jedno za drugo i priznala da je Adam ne privlači, no ipak je odlučila sudjelovati u sociološkom eksperimentu i dati Adamu šansu.

Iskra se među njima nije pojavila ni kasnije, a gledatelji showa bili su puni negativnih kritika na račun njezine iskrenosti, prigovarajući joj da se nije lijepo ponijela prema mladom vinaru. On je na kraju završio u vezi s Gordanom Marelli, a gledatelji su promijenili ploču i čestitali Nikolini na iskrenosti i dosljednosti.

Nikolina je tako na svojoj koži osjetila da se ne može udovoljiti svima te da treba ostati vjeran sebi, a to je poručila u citatu koji je objavila na Instagramu.

"Uvijek ćeš biti 'previše'za neke ljude. Previše blaga. Previše osjetljiva. Previše prijateljski nastrojena. Previše dobra. Previše glasna. Previše tiha. Previše zaljubljena. Previše se nadaš. Previše strastvena. Previše ukočena. Previše uplašena. Previše si ovo ili ono. Sve te 'previše'osobine su ono što čine tebe. Ne mijenjaj svoje 'previše'za ljude koji su premalo. Zapamti da tvoje 'previše' nikad neće imati smisla za one koji postavljaju granice tamo gdje ih ne treba biti", poručila je Nikolina.