Novosti

Nina Martina iz 'Života na vagi' vježba u dvorani Marija Mandića: 'Uvijek lijepa; samo uporni pobjeđuju!'

Nina Martina i Mario prijatelji su otkako su se upoznali na snimanju treće sezone 'Života na vagi'

RTL.hr
04.11.2020 09:29

Nina Martina Korbar , natjecateljica treće sezone showa ' Život na vagi ', na Instagramu je objavila kako redovito trenira u teretani prijatelja iz showa, Marija Mandića .

"U našoj M2 WORKOUT boutique teretani učiš voljeti sebe i rad na sebi. Osjeti drugačiji pristup i vježbaj sa nama", napisala je Nina, koja je pozirala s utezima, a pratitelji su joj poručili: "Uvijek lijepa;samo uporni pobjeđuju!"

Mario je ljetos otvorio svoju M2WORKOUT boutique dvoranu.

Najviše se baziram na funkcionalnim treninzima i treninzima s vlastitom težinom. To su treninzi prilagođeni svima, bez obzira u kakvoj su kondiciji, koliko imaju kila ili godina, a trenira se u malim grupama ili individualno, upravo kako bi svaka osoba imala personaliziran i kvalitetan pristup. Sve sam osmislio s ciljem da se klijenti osjećaju ugodno i motivirano te da se u potpunosti mogu fokusirati na trening i rad na sebi", rekao je ljetos Mario za RTL.HR .

Prije ulaska u 'Život na vagi' Mario je htio biti profesionalni vatrogasac, a danas je profesionalni trener.

Ja sam se kompletno promijenio. Postajem onaj pravi Mario koji je uvijek bio negdje u meni. Rad na meni samom, dobra prehrana, trening, okruživanje osobama koje me potiču, sve je to utjecalo i još uvijek utječe na moj osobni i poslovni rast. Raditi na sebi i posvetiti se sebi najbitnija je stvar", rekao je tada Mario iskreno.

Tom je prilikom dao savjet i natjecateljima pete sezone.

Budite u showu iskreno i iskoristite svaki trenutak za napraviti promjenu na sebi. Usvajajte svaki savjet, iskoristite svaki trenutak i nemojte se uspoređivati s drugima niti se obazirati na tuđa mišljenja. Imajte svoj cilj, radite na sebi da dođete do njega, jer jedino radom na sebi i upornošću ostvarujemo svoje snove!"