Novosti

Nina Martina iz 'Života na vagi' najavila veliko iznenađenje - objavit će pjesmu: 'Računam na vašu podršku'

Komentari i poruke podrške te komplimenti samo su se počeli nizati u komentarima. Mnogi su Nini Martinni poželjeli puno sreće s nadolazećim pjesmama, a neki su komentirali i kako jedva čekaju poslušati novi, kako kažu, hit

T.M.
03.02.2022 16:00

Kandidatkinji treće sezone RTL-ovog showa ' Život na vagi ', simpatičnoj Nini Martini Korbar, život nakon sudjelovanja u popularnom realityju promijenio se za 180 stupnjeva. Slavu je iskoristila na najbolji mogući način, postala je influencerica s više od 30 tisuća pratitelja te suradnica Marija Mandića u jednoj zagrebačkoj teretani.

No, to nije sve! Nina se odlučila okušati u još jednoj branši, a riječ je o nečem o čemu je godinama sanjala i što je ujedno njezina velika ljubav. Vrckava plavuša trenutno se pokušava probiti na glazbenu scenu, a izgleda da je na dobrom putu da joj se san i ostvari.

"Ovo su fotke iz studija dok smo snimali moj prvi singl 'Neprocjenjivo'. Neopisivo je biti u studiju pjevati, stvarati, snimati i znati da pružaš sebe i svoju priču kroz pjesmu'', napisala je Nina Martina pa dodala:

Pročitajte još
Nina Martina iz 'Života na vagi': 'Nek me netko uštipne da sam sigurna da je ovo za stvarno'

"Jedva čekam da ju čujete jer svatko od nas ima životnu borbu koju je pobijedio ili ju treba pobijediti i baš zato se veselim da napokon počnete slušati 'Neprocjenjivo'. Pjesma izlazi u veljači i računam na vašu podršku", stoji u opisu fotografije na kojoj ponosno pozira u glazbenom studiju.

Komentari i poruke podrške te komplimenti samo su se počeli nizati u komentarima. Mnogi su joj poželjeli puno sreće s nadolazećim pjesmama, a neki su komentirali i kako jedva čekaju poslušati novi, kako kažu, hit.


'Život na vagi' joj je promijenio život

Nina Martina često ističe kako joj je gubitak kilograma promijenio život i kako sada živi život koji je uvijek željela živjeti. Nina, naime, zbog debljine nije imala samopouzdanja činiti stvari koje je usrećuju, poput pjevanja kojim se napokon odlučila baviti.

Da ima lijep glas, njeni obožavatelji znaju već dugo jer Nina povremeno objavi poneki video u kojem zapjeva.

Ako i vi imate problema s viškom kilograma i želite promijeniti svoj život i postati bolja verzija sebe, prijavite se u novu sezonu showa 'Život na vagi' OVDJE .