Novosti

Nina Martina proslavila važan datum: 'Shvatila sam da je potrebno prepustiti se nekad u tuđe ruke'

Nina je sudjelovala u trećoj sezoni 'Života na vagi' te joj je ta emisija potpuno promijenila život

RTL.hr
15.11.2022 20:15

Nina Martina Korbar , koja se proslavila sudjelovanjem u trećoj sezoni 'Života na vagi' , obilježila je ovih dana poseban datum. Naime, navršila je trideset godina, a tim povodom upriličila je veliko slavlje. "Toliko dugo smo ga planirali i čekali, sad imam osjećaj da je prošao prebrzo. Za ovaj rođendan sam dobila toliko puno predivnih i emotivnih čestitki, darova u kojima se vidi da je ljudima istinski stalo do mene. Shvatila sam da je potrebno prepustiti se nekad u tuđe ruke, dobila sam toliko predivnih riječi, trenutaka, ali i show poklona, a sve smo okrunili predobrim tulumom", započela je svoju objavu Nina Martina.

"Mislim da sam dvadesete završila sa shvaćanjem da treba biti strpljiv, opušten i da treba uvijek naglasak stavljati na sve pozitivno u životu i bez obzira na okolnosti. Uvijek se treba truditi s ljubavlju pristupiti svakoj osobi i situaciji. Jednog dana ćemo svi otići i trebamo iskoristiti svaki trenutak na lijep način. Smanjiti ego, povećati razumijevanje. Oduševljena sam i zahvalna... Tridesete su krenule, idemo", napisala je Nina.

Ova mlada dama uvelike je promijenila svoj životni stil nakon "Života na vagi". U show je ušla sa 124 kilograma, a nakon izlaska imala je 84,3 kilograma. Nakon showa je nastavila sa zdravim načinom života te ovih dana izgleda izvrsno. Nekoliko puta tjedno vježba u teretani, hrani se zdravo i promiče pozitivan životni stil i stav.