Novosti

Nismo mijenjali sudbinu princeze Leie nakon smrti Carrie Fisher'

Film Ratovi zvijezda: Posljednji jedi' nije poznat samo kao jedan od najiščekivanijih filmova godine nego i kao posljednji film na kojem je radila tragično preminula glumica.

Press
01.12.2017 16:19

Carrie Fisher iznenada je preminula u prosincu 2016. godine, a gledatelji će je na velikom platnu posljednji put imati prilike vidjeti u novom nastavku kultne franšize koji u kina stiže za nekoliko dana.

Carrie Fisher

Redatelj JJ Abrams najavio je kako je sudbina princeze Leie u filmu ostala nepromijenjena: 'Nismo morali ništa mijenjati, ova epizoda ispala je onako kako smo oduvijek i planirali. Sreća u ovoj velikoj nesreći bila je što je Carrie stigla snimiti sve svoje scene''.

Gledatelji će tako u potpunosti moći uživati u još jednoj glumičinoj briljantnoj izvedbi u serijalu kojemu je ostala vjerna gotovo 40 godina.

Harrison Ford i Carrie Fisher

'Atmosfera koju je stvarala Carrie bila je doista magična. Drago mi je da sam bio dio te priče, barem nakratko. Pamtit ću to čitavog života'', naglasio je Abrams.

Deveta epizoda 'Ratova zvijezda'' najavljena je za prosinac 2019. godine, a dotad možemo samo nagađati kako će redatelj završiti priču o jednom od najpoznatijih ženskih filmskih likova.

'Ratovi zvijezda'' očekuju vas u petak od 20 sati na RTL-u.