Novosti

Ništa ne plamti kao stara ljubav i oni to najbolje znaju!

Tom (Zach Braff) je kuhar u New Yorku, koji ne može zadržati posao jer je popriličan zabušant dok njegova supruga Sofia (Amanda Peet), koja je odvjetnica, ostavlja posao kako bi se mogla posvetiti njihovom tek rođenom djetetu.

Press
29.09.2016 10:39

U takvoj situaciji dogovore se da će Tom poraditi na karijeri, zapravo potruditi se dobiti promaknuće, no umjesto toga zaradi nogu". Novi posao Tom pronalazi u marketinškoj firmi u kojoj je njegov punac zamjenik direktora, a prvi nadređeni mu je Chip ( Jason Bateman ), koji je igrom slučaja Sofijin bivši iz srednje škole.

Romantična komedija Jeesa Peretza nesumnjivo će nas privući nevjerojatnim nizom slavnih glumačkih imena. Iako se radi o prilično običnom komičnom zapletu, Zach Braff, kojeg najbolje poznamo iz Scrubsa", lijepa Amanda Peet (The Whole Nine Yards", Jack and Jill"), Jason Bateman (Arrested Delevopment", Horrible Bosses", Juno"), Amy Poehler (Parks and Recreation"), Fred Armisen (Saturday Day Live", Portlandia") te slavni Charles Grodin i Mia Farrow pokazat će nam dovoljne količine svog umijeća i osigurati da nam niti jedna sekunda filma ne protekne bez zabave.

Ova zabavna komedija vas čeka na RTL-u u 11 i 40.