Novosti

Nitko ne dira obitelj najboljeg kickboxera!

On poznaje umjetnost ratovanja.

Press
27.11.2016 20:39

U početku " Kickboxera " bijaše Jean Claude Van Damme , ali najveći od najvećih je ipak Sasha Mitchell ! Naime, taj simpatični i atletski građeni glumac odradio je najveći broj nastavaka dobro poznate serije filmova, a treći dio može se pohvaliti i zapletom koji stavlja oružje u ruke našem omiljenom kickboxeru!

Svjetski šampion u kickboxu, David Sloan (Sasha Mitchell), dolazi u Rio de Janeiro kako bi sudjelovao na glasovitom turniru. Upoznajući ljepote tog znamenitog grada, Sloan otkriva i s njegovu tamnu stranu kada mu ulični kradljivac otuđi videokameru. Ipak, Sloan hvata simpatičnog lopova i njegovu sestru te se s njima sprijatelji. Kada Sloanov protivnik u turniru otme kradljivčevu sestru, šampionu preostaje samo jedno: razbiti lanac seksualnog roblja i pobijediti sve protivnike koji stanu ispred njega!

Sasha Mitchell glumio je u tri od pet nastavaka o šampionu kickboxa i mnogi smatraju da je njegov šarm bio jedan od presudnih elemenata za uspjeh tih čistokrvnih akcijskih filmova. Dok je Van Damme žario i palio ozbiljnošću i snagom, Mark Dacascos egzotičnim izgledom i vještinama, Mitchell je savršen primjer "dečka iz susjedstva" – uvijek ljubazan i nasmijan – sve dok se ne pojavi ljuti protivnik!

Film je na rasporedu u kasnom terminu na RTL2.