Da kulinarski show 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' nije samo zabava i natjecanje, nego i mogućnost i prilika koju natjecatelj vrlo dobro može iskoristiti i svoju ljubav prema hrani pretvoriti u posao znaju i super finalisti posljednje sezone showa – Moira i Martin . Njih dvoje su iskoristili Špičekove, Pažaninove i Troskotičine savjete i instrukcijeiz kulinarstva i odlučili svoj talent nastaviti razvijati i dalje kao glavni i odgovorni kuhari u istarskom restoranu jednog hotela.
Nakon showa bilo je nekoliko ponuda za posao od kojih sam odlučio prihvatiti jednu, ovdje u Istri, kao chef u hotel/restoranu 'La Parenzana', gdje mi je bila ponuđena kuhinja i slobodne ruke, te vlastiti izbor ekipe. S obzorom da je Moira izrazila želju za upoznavanjem gastronomije ovdje u Istri, odlučio sam ponudit joj priliku da uči zajedno sa mnom", rekao nam je Martin koji je zajedno s Moirom stvorio nepobjediv tim" i zajedno su krenuli u nove gastro pobjede u restoranskom poslovanju.
I nakon showa smo nastaviti održavati kontakt, razmjenjivati kulinarske ideje. I eto, tako se stvorila najbolja dosad da radimo kao tim. Oduvijek sam voljela unositi novitete u svoj život, pa tako i u kuhinju. Dobila sam priliku da svojim idejama nadopunjavam njegove i sada tako možemo našim gostima nuditi vesele, šarene i ukusne tanjure koji su odraz naše vesele ekipe", kazala nam je Moira koja je u Istru došla zajedno s dečkom.
U ekipu nam se također pridružio Moirnin dečko David koji se kao kuhar amater pokazao vrlo vještim. S nama je i kuharica Ana koja svojom ljubavi prema hrani upotpunjuje naš tim i svi zajedno kao jedna mlada, nova ekipa za sada vrlo uspješno idemo u nove radne pobjede", priznao je Martin koji poziva sve koji se nalaze u blizini Buja da probaju njihove specijalitete od domaćih, sezonskih namirnica koje su za prste polizati. Svi ste dobrodošli!