Novosti

Nova era Top.HR-a počinje u nedjelju, 9. travnja na RTL2!

Nova, uzbudljiva sezona glazbene emisije 'Top.HR' starta iduće nedjelje, 9. travnja točno u podne na RTL2.

Press
30.03.2017 16:50

U novim, još zabavnijim i ljepšim emisijama predstavit će nam najbolje što glazbena scena može ponuditi. U suradnji s Hrvatskom diskografskom udrugom, 'Top.HR' će svake nedjelje gledateljima donositi najtočniju i najrelevantniju glazbenu listu singlova u Hrvatskoj, ali i Deezerovu listu inozemnih singlova.

Već uhodani duo Ana Miščević i Dorijan Klarić uvodi razne novitete kojima će sigurno povećati broj vjernih gledatelja. Uz renomirane glazbenike koje će ugostiti u studiju, voditelji najavljuju i suradnju s najjačim ljetnim festivalima u Hrvatskoj, stoga sve fanove emisije očekuju i bogate nagrade. Uz to što će se u emisiji baviti zanimljivim detaljima iz hrvatske i regionalne glazbene baštine te nikad ispričanim pričama estradnog neba, Ana i Dorijan će ušetati u novi studio, čiji je zid oslikao zagrebački street art umjetnik Slaven Kosanović Lunar.

Dorijan Klarić, Ana Miščević,top.hr

Moram priznati da sam jako uzbuđena! Već dulje vrijeme razgovaramo o promjenama i radimo na tome, a urednik Dorijan Klarić napokon je san pretopio u stvarnost! Mislim da će se promjene najviše svidjeti našim gledateljima jer ostajemo vjerni onome što u Top.HR-u najviše i vole, a to je glazba. No, uz brojna osvježenja, vjerujem da će naša nedjeljna druženja biti još slađa!", otkrila je voditeljica Ana Miščević, ponosna na činjenicu da je njihova glazbena emisija već tri godine poznata i prepoznata u nepredvidljivom televizijskom svijetu. Odlična atmosfera koja vlada svake emisije u studiju 'Top.HR-a', bila je i danas na snimanju trailera, gdje su uz voditelje bili i plesači i plesačice plesnog studija Escape, voditeljice Lidije Iveković.

Nova era 'Top.HR-a' donijet će vam još više smijeha, pozitive, dobre glazbe, hitova, raznih glazbenih događanja i zanimljivosti iz svijeta najvećih estradnih zvijezda regije. S novim vizualnim identitetom, 'Top.HR subotnju špicu seli dan kasnije, na male ekrane.

Izvođači će odsad imati još bolju platformu za predstavljanje svog rada, a mi puno više prostora za zezanciju i dobru zabavu! Posebno me veseli što će domaćim spotovima društvo odsad praviti i svjetski hitovi, a i darovi za naše vjerne gledatelje postaju još bogatiji. Dosad smo bili jedina TV top lista u Hrvatskoj, odsad smo, siguran sam u to, najbolja TV top lista na svijetu!", kazao je Dorijan Klarić, dio voditeljskog dua kojeg će u novoj eri glazbene emisije fanovi gledati u nedjelju, 9. travnja, u 12 sati na RTL2!