Novosti

Nova RTL-ova serija: Mnogi misle da je zgodniji od glavnog glumca, a spetljao se sa scenaristkinjom serije

Seriju 'Zovi doktora!' gledajte na RTL Passionu od danas u 21.50 sati

RTL TV
10.03.2020 19:31

Jedan od glumaca koji se također pojavljuje u novoj RTL-ovoj seriji " Zovi doktora! " je i Ryan Johnson koji utjelovljuje Matta Knight , brata glavnog glumca.

No, za njega je vezana jednajedna zanimljiva činjenica, a to jeprava veza sa seta snimanja. Naime, Ryan je u vrijeme snimanja "Zovi doktora!" bio u braku s Tamarom Asmar koja jejedna od scenaristkinjaserije, a zajedno imaju i šestogodišnju kćerkicu Aliu .

"Sreo sam je prvi put 2001. u zgradi mog agenta, a ona je radila u uredu kat ispod. Često sam se spuštao kod nje i pokušavao je nasmijavati. Mislio sam da je prekrasna . Nakon toga je nisam vidio nekoliko godina, a onda sam se jednom slučajno sreo u kafiću. Bio sam šokiran", rekao je u jednom intervjuu Johnson.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Počeli smo se viđati, a ona je tada dobila priliku raditi na seriji "Zovi doktora!". Šest mjeseci nakon i ja sam dobio priliku igrati Matta Knighta ", rekao je i našalio se: "Tamara mi nikada nije pisala seks scene".

Zaručili su se 2008. , a nekoliko godina nakon toga dobili i zajedničko dijete.

Seriju 'Zovi doktora!' s Rodgerom Corserom u glavnoj ulozi gledajte na RTL Passionu u utorak, 10. ožujka u 21.50 sati, a zatim od ponedjeljka do petka u istom terminu.