Play ponuda
Play ponuda
Izvrsne ocjene

Nova serija 'Manifest' na RTL Crimeu: Prije pet godina let 828 je nestao, a danas se vratio kući...

Prvu epizodu, ove vrlo obećavajuće serije, gledalo je čak 18,4 milijuna gledatelja

Image
Foto: Press
RTL TV/ 4.3.2020. u 14:30
Play ponuda

Ako volite dobru zagonetku i misterij, nova serija „Manifest“, koja počinje s prikazivanjem u ponedjeljak, 9. ožujka te će se prikazivati na RTL Crimeu od ponedjeljka do petka u 22.40 sati, sigurno će vas privući!

Ova izvrsno ocijenjena serija usredotočena je na putnike i posadu komercijalnog aviona koji se iznenada pojavljuje nakon što je nestao prije nekoliko godina, dok se putnicima čini da let nije trajao dulje od predviđenog, od trenutka kada su ušli u zrakoplov. Naime, let 828 Montego Aira iz Jamajke za New York uletio je u turbulentno područje. Iako je turbulencija kratko trajala, bila je snažna, no piloti je nisu mogli izbjeći jer radar nije ništa pokazao. Nakon slijetanja u zračnu luku putnici i posada dočekani su u nevjerici i šoku. Naime, pet je godina prošlo od trenutka kada im se izgubio trag te se pretpostavljalo da su svi mrtvi. Nakon prvobitnog šoka za njihove najbliže, ali i čitavu javnost, sada je opet vrijeme da putnici nastave sa životima, no ubrzo se suočavaju s činjenicom da nisu više isti, nešto se promijenilo u to kratko vrijeme turbulencije: počinju čuti glasove, imaju vizije, štoviše, mogu vidjeti događaje koji će se tek dogoditi.

Image
Foto: Press
Image
Press

Serija najnovijeg datuma, koja je početkom godine krenula u novu sezonu na NBC-u, popunjava prazninu koja je nastala još završetkom „Losta“, mada to ne znači da otad nije bilo jako dobrih serija u tzv. žanru misterija i natprirodnog, poput „Stranger things“, „Dark“, „Fringe“ i nekih drugih. Prva sezona premijerno je prikazana u rujnu 2018,. nakon što je NBC dao nalog da se snimi 13 epizoda da bi dodatno bile snimljene još tri, koje zaokružuju prvu sezonu. Autor serije je Jeff Rake, ujedno i izvršni producent uz filmsku legendu Roberta Zemeckisa („Povratak u budućnost“) i Jacka Rapkea. Uz pažljivo birane glumce, među kojima prednjače Melissa Roxburgh i Josh Dallas, kojeg smo zapamtili kao Fandrala iz „Thora“, serija je ostvarila onaj fini balans između natprirodnog i melodrame.

I dok većina sličnih serija nakon sjajne prve epizode pada u prosječnost, „Manifest“ gradi priču bez imalo naprezanja, ne pravi se da ima odgovore za sva pitanja već postavlja pitanja te na kraju u svojoj nenametljivosti stvara neodoljivu ovisnost kod gledatelja. Prvu epizodu, ove vrlo obećavajuće serije, gledalo je čak 18,4 milijuna gledatelja, a njenu zvjezdanu budućnost nagovještavaju i nominacije u kategorijama najbolje ZF serije i najboljeg primetime programa na prestižnim Saturn, tj. Imagen nagradama.

Image

Manifest

fantastična dramska serija
SAD - 2018
Ponedjeljak - petak u kasnovečernjem terminu
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
MAŠALA

Pobjednici drugog 'Superpara' Ratka i Gordon otkrili što su učinili sa 117 tisuća kuna od nagrade!

Play ponuda

Više s weba