Novosti

Nova sezona emisije 'InDizajn s Mirjanom Mikulec' od 31. ožujka na RTL-u!

Poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec krajem ožujka vraća se na male ekrane s novim epizodama jedine domaće emisije o uređenju doma i dizajnu interijera.

Press
25.03.2019 15:41

Proljeće je vrijeme novih trendova i kolekcija, predstavljanja noviteta, pa i inovativnih rješenja, a sve to očekuje nas i u 15. sezoni ove emisije.

Mirjana Mikulec

Osim noviteta i trendova koje simpatična dizajnerica interijera neumorno približava publici u svakoj novoj epizodi, gledatelje također očekuju odlični savjeti, preporuke i trikovi kojima će svoj dom učiniti lijepim i udobnijim mjestom neovisno o budžetu ili ukusu.

Mirjana Mikulec

"Moram priznati da sam se i sama iznenadila kada sam shvatila da smo već gotovo osam godina na RTL-u, teško mi je povjerovati da je već toliko prošlo. Zato smo i ovoga puta emisiju malo osvježili, vraćamo neka stara i gledateljima dobro poznata lica ili rubrike, a uvodimo i potpuno nove", ističe Mikulec te objašnjava da je na zahjtev gledatelja odlučila vratiti rubriku Uradi sam pa će ljubitelji izrade namještaja i dekoracije doći na svoje, a uvodi i nove priloge koji će biti usmjereni na brza i efikasna rješenja problema s kojim se gledatelji javljaju.

'InDizajn s Mirjanom Mikulec' možete pratiti nedjeljom prijepodne na RTL-u, a reprize emisije emitiraju se na RTL-u 2. Sve priloge možete naknadno pogledati i na www.indizajn.hr .