Play ponuda
Play ponuda
deveta sezona

Nove zgode omiljene televizijske obitelji čekaju vas večeras od 22 sata na RTL2

Devetu sezonu 'Moderne obitelji', koju je u prosjeku po epizodi gledalo devet milijuna Amerikanaca, sada premijerno pratimo i na RTL2, od srijede, 13. studenoga - svakim radnim danom u 22 sata

Image
RTL TV/ 13.11.2019. u 10:00
Play ponuda

Obožavani sitcom 'Moderna obitelj' u kontinuitetu se emitira već više od jednog desetljeća, što ga čini jednom od najznačajnijih humorističnih serija u povijesti televizije, ali i najdugovječnijim sitcomom na ABC-u, kanalu na kojem je premijerno prikazana u rujnu 2009. godine. Impresivne brojke od ukupno 368 nominacija i 117 osvojenih nagrada, od kojih se posebno ističe televizijski rekord od čak 5 Emmyja za najbolju humorističnu seriju, Zlatni globus te nagrade Američkih televizijskih kritičara, potvrđuju da se 'Modernoj obitelji' popularnost s godinama nije nimalo smanjila.

Image
Foto: ABC
Image
ABC

Klan Pritchett-Dunphy-Tucker i u devetoj sezoni pokazuje nam iskrene, emotivne i ponekad uvrnute, ali uvijek urnebesno zabavne uspone i padove te obiteljske situacije s kojima se mogu poistovjetiti gledatelji svih generacija. Gloria će tako konačno morati pustiti Mannyja da se osamostali i krene na koledž, Claire i Phill i dalje će ostati previše zaštitnički nastrojeni prema svojim klincima Alex, Haley i Lukeu koji, više ili manje uspješno, pokušavaju balansirati između učenja, izlazaka i potrage za poslom, dok će se Mitchell i njegov suprug Cameron sa svojom darovitom kćeri Lily pripremati za zastrašujuće više razrede osnovne škole. Ni ova sezona nije razočarala kad je riječ o gostujućim ulogama. Osim holivudskih zvijezda kao što su oskarovka Mira Sorvino ('Moćna Afrodita') i komičar Billy Crystal ('Kad je Harry sreo Sally', 'Analiziraj ovo'), tu je i Chris Martin, frontmen megapopularnog Coldplaya.

Image
Foto: Zimbio
Image
Zimbio

Dobra energija na setu, njihovo savršeno nadopunjavanje, zarazni humor te živopisni i zanimljivi likovi iz pera autora Christophera Lloyda i Stevena Levitana razlog su zašto se vrhunska glumačka ekipa, na čelu s Edom O'Neillom, Sofijom Vergarom, Julie Bowen i Tyom Burrellom, nije mijenjala kroz svih 11 sezona.

Nove epizode 'Moderne obitelji' ne propustite od ponedjeljka do petka u 22 sata na RTL2.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PON - PET u 20:50

Upoznajte glavne likove nove serije 'Osman l.' koju od sutra gledamo na kanalu RTL Passion

Play ponuda

Više s weba