Play ponuda
Play ponuda
Čestitamo!

Novinarka Ida Hamer danas slavi 26. rođendan: Jeste li znali da je bila dječja gradonačelnica Zaboka?

Mlada RTL-ova novinarka rođendan provodi na Hvaru.

Image
Foto: Instagram/ida.hamer
RTL.HR/ 21.7.2021. u 20:05
Play ponuda

RTL-ova novinarka Ida Hamer već je kao mala shvatila da se marljivošću i zalaganjem mnogi dječji snovi mogu ostvariti te da se rad i trud naposljetku uvijek isplate. Od početka osnovne škole pohodila je Dječji forum, kasnije je postala članica Dječjeg gradskog vijeća, a onda i dječja gradonačelnica grada Zaboka.

Tijekom srednje škole svoje je retoričke vještine usavršila baveći se glumom i glazbom, a glumila je čak i Antigonu u rock-mjuziklu 'Antigona – Prockletstvo roda'. No Ida je zaključila kako joj umjetnost neće biti životni poziv jer se zaljubila u novinarstvo.

S 19 godina sama je otputovala u Englesku na studij i paralelno radila. Diplomirala je 2017. godine Multimedijsko novinarstvo na Sveučilištu u Northamptonu.

Ida za RTL Danas i RTL Direkt voli raditi zabavne i optimistične priloge, njezini zapamćeni prilozi su s rasplesanim svećenikom koji ima TikTok profil, kao i razgovor sa seizmologom iz Francuske koji je tvorac aplikacije LastQuake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image

RTL Danas

informativna emisija
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - nedjelja u 19 sati
Voditelj
Damira Gregoret, Adrian De Vrgna, Tomislav Jelinčić, Ana Brdarić-Boljat
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Jim Caviezel danas slavi 52. rođendan! Posljednji Isus plemenit je i u privatnom životu, posvojio je troje djece iz Kine oboljele od karcinoma

Play ponuda

Više s weba