Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PON - PET u 20:55

Novu sezonu zabavne kriminalističke serije 'Novak' gledajte od večeras na RTL2

Prvu epizodu druge sezone 'Novaka' ne propustite gledati večeras od 20:55 na RTL2.

Image
RTL.HR/ 31.8.2021. u 15:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svi koji su pratili seriju upoznali su Johna Nolana, četrdesetpetogodišnjaka kojeg tumači poznati Nathan Fillion. John je razvedeni muškarac iz Pennsylvanije, bivši vlasnik građevinske tvrtke i otac sina na fakultetu. Nakon što je tijekom pljačke banke nenamjerno pomogao policajcima, John odluči preseliti se i započeti sasvim novu karijeru, postati policajac u Los Angelesu. Prisjetimo se, na kraju prve sezone Nolan je sa svojim časnikom za obuku na terenu proveo šest mjeseci, a on i ostali novaci suočili su se s ispitom za ocjenjivanje obuke koji će pokazati mogu li nastaviti raditi s iskusnijim kolegama. Sada, u drugoj sezoni, šest mjeseci nakon što su započeli svoju policijsku karijeru, sva tri novaka položila su ispite, uključujući Johna Nolana, najstarijeg među njima.

U novoj sezoni Nolan i dalje ne posustaje u borbi za pravdu, dobro se snalazi koristeći vlastito životno iskustvo, odlučnost i smisao za humor kako bi držao korak sa svojim mlađim kolegama. Kako kreće u drugu polovicu svoje prve godine kao novak, Nolana čekaju novi izazovi, romantične veze, ali i opaki kriminalci dok on sam pokušava izgraditi policijsku osobnost. Pa će tako romantični život Nolana biti prilično uzbudljiv kada će morati birati između dvije žene. Časnik Bradford (Eric Bradford) nevoljko će prihvatit pomoć časnice Chen (Mellisa O'Neill) dok se priprema za ispit narednika, a časnik West (Titus Makin) čini neuobičajen potez nakon što se našao u situaciji da traži novi dom.

Novu sezonu, koja se prikazivala u SAD-u u 2019./2020. u prosjeku je pogledalo 8,19 milijuna gledatelja, a s izuzetkom Afton Willamson, koja je napustila tim nakon prve sezone te pojačanjem Mekije Cox kao Nyle Harper, glavni glumački tim ostao je isti: Nathan Fillion kao novak John Nolan, Alyssa Diaz kao Angela Lopez, Richard T. Jones kao Wade Gray, Titus Makin kao novak Jackson West, Melissa O'Neil kao novakinja Lucy Chen te Eric Winter kao Tim Bradford.

Nove epizode kriminalističke serije 'Novak' gledajte od ponedjeljka do petka u 20:55 na RTL2. 

Image

Novak

kriminalistička dramska serija
SAD - 2018
Ponedjeljak - petak u 20.40 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
U šumarku skrivenom...

FOTO – Možete li se sjetiti imena svih likova iz obožavanog crtića 'Mali leteći medvjedići'?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba