Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VEČERAS PRVA EPIZODA

Obitelj Tanner spašava Alfa od tajne službe

Prva epizoda na rasporedu je večeras u 19:55 sati na RTL Kockici.

Press/ 30.11.2015. u 11:38
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Priča o dolasku treće vrste oduvijek zvuči pomalo zastrašujuće, osim kada govorimo o Alfu. Punim imenom Gordon Shumway, jedini preživjeli s planeta Melmaca, pratio je radijske signale s planeta Zemlje. Pukim slučajem „propao“ je u našu sferu i završio u garaži obitelji Tanner, u San Fernando Valleyu, u Kaliforniji.

Iako šokirani na prvu, draga i brižna obitelj novog gosta naziva Alf (kratica od alien life form) i sakriva ga u svojoj kući jer mu je za petama Alien Task Force,  nimalo naklonjen pridošlicama iz svemira. Iako to Tanneri u prvoj epizodi još ne znaju, Alf će postati ravnopravni član njihove obitelji, a svakodnevica će se sastojati od proučavanja kulturoloških razlika i sakrivanja od znatiželjnih susjeda Ochmoneka.

https://static.stereogum.com/uploads/2012/05/alfgif2.gif

Iako Alf u prvoj epizodi pije pivo, serija je nakon nekog vremena postala izuzetno draga djeci stoga su producenti u nastavku odlučili ostaviti Alfa „trijeznoga“ kako ne bi odašiljali loš primjer. Publika koja je 1986., kada je serija izašla, bila predškolske dobi, danas ima svoju djecu, a Alf na RTL Kockici savršena je prilika da se podsjete svog djetinjstva, ali i da pokažu mlađoj generaciji da su i prije postojali zabavni posjetitelji iz svemira, kojih se ne treba plašiti.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PON - PET u 20:50

Upoznajte glavne likove nove serije 'Osman l.' koju od sutra gledamo na kanalu RTL Passion

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba