Novosti

Objava koja je naljutila obožavatelje Rachel iz Prijatelja: Što vi mislite, je li njezin vokalni tik...

Nakon dugogodišnje rasprave je li Ross prevario Rachel ako tada, zapravo, nisu bili zajedno, stigla je nova

RTL.hr
28.02.2021 18:30

Ovoga tjedna mnoge je obožavatelje kultne serije 'Prijatelji', posebno najpopularnije Rachel poprilično naljutio video na TikToku u kojem je mladić dramatično započeo govoriti:

'Upozoravam vas, ono što ću vam otkriti uništit će vam život, posebno ako ste veliki obožavatelj serije Prijatelji. Jennifer Aniston ima neku vrstu glasovnog tika koji radi prije skoro svake izgovorene rečenice. Vrlo je specifičan i ne može se više ne primjećivati kada ga jednom uočite'', rekao je TikToker.

U videu su zatim uslijedili isječci iz popularne serije u kojem je prikazan glasovni tik Rachel Green.

@cts.trphe#stitch with @sheherzog I meeeeEEEAN come ON! #friends#rachel#HealthyCooking#ClassicCatch#fyp#foryoupage♬ original sound - cts.trphe

Njegov video mnogi su komentirali da je glumica ovu naviku imala prije nego što bi izgovorila šalu ili nabacila komentar u humorističnom tonu. Da, radi to jako često'', Radi se... o glumi. Pročisti grlo svaki put kada su situacije nezgodne'', 'Primijetila sam to ponekad, ali sam mislila da to radi namjerno''.

Neki korisnici interneta istaknuli su kako bi to nakašljavanje zapravo bila neka vrsta pročišćavanja grla i posljedica pušenja čega se Jennifer Aniston odrekla 2012. godine nakon 20 godina prakticiranja ove loše navike. No, mnogi su na to komentirali kako iskašljavanje zbog pušenja daleko drugačije zvuči, tako da to ne može biti.

Ubrzo je na YouTubeu objavljena i kompilacija tih mnogih scena iz 'Prijatelja' tijekom kojih se može čutispecifično nakašljavanje prije Rachelina govora, no mnogima se posljednja scena čini kao objašnjenje kako je sve to zapravo bilo namjerno.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.