Novosti

Oboji Kockića i njegove prijatelje – nova bojanka već je u prodaji!

Sve pustolovine Kockića, Ota, Ide i Lu od sada su dostupne i u obliku vesele bojanke...

RTL.hr
30.08.2022 07:00

Omiljeni Kockić prava je zvijezda najšarenijeg televizijskog kanala, RTL Kockice – od nedavno u prodaji možete pronaći ručni sat s njegovim likom, prošle godine zasjao je na daskama koje život znače u kazališnoj predstavi, njegove poučne 'Kockićeve priče', koje naglas čitaju omiljena lica RTL-a, svakodnevno okupljaju sve generacije, a u televizijskom formatu 'Kockić zna kako' dijeli važne lekcije o pristojnosti, urednosti i sigurnosti.

Uz to, svima omiljeni Kockić središnji je lik već dobro poznatog animiranog serijala 'Kockić i prijatelji' , u kojem zajedno sa svojim vjernim društvom malene gledatelje vodi kroz avanture, igru i istraživanje svijeta.

To su Valjak Oto koji voli prirodne znanosti te uvijek podučava i promovira znanje, Piramida Ida koja obožava istraživati svijet oko sebe i boraviti u prirodi te Loptica Lu koja promiče aktivan život, pozitivu i bavljenje sportom.

A sve pustolovine Kockića, Ota, Ide i Lu od sada su dostupne i u obliku vesele bojanke koju možete pronaći na najbližem Tisku, a uz nju dolaze i Karbon voštane bojice na dar.

Ukrasite Kockićev svijet šarenim bojama jer zabava je garantirana!