Novosti

Od Bonnie i Clydea do Rođenih ubojica: Ovo je petero najboljih filmskih banditskih parova

Iako su pozitivci u filmovima popularniji, postoje 'zločesti' banditi koje jednostavno svi obožavaju

RTL.hr
08.03.2021 19:30

Kakvi bi dobridečki bili bez negativaca? Dosadni! Svaki dobar akcijski film ili drama zahtijevajujednogili čak dva lika koji će svojom beskrupuloznošću 'začiniti' radnju.

Mi smo odabrali petero najboljih tandema koji su obilježili filmsku industriju.


Bonnie i Clyde

Film koji prati istinitu priču 1967. očarao je čitav svijet! Predivna mlada Faye Dunaway i šarmantni Warren Beatty oduševili su uzajamnomkemijom i šokantnim krvavim scenama.


Butch Cassidy i The Sundance Kid

Drugim riječima, Paul Newman i Robert Redford – najveće face koje je Hollywood poznavao 60-ih godina prošlog stoljeća! Iako se još uvijek ne zna jesu li pravi Butch i Sundance uistinu postojali, redatelj George Roy Hill ovjekovječioih jena filmu zauvijek!


Mickey i Mallory Knox

Woody Harrelson i Juliette Lewis istasuosoba samo različitog spola! U filmu Rođeni ubojice ,nastalom po originalnom scenariju velikog Quentina Tarantina ,pričaju priču obolesnoj opsjednutosti gledateljakriminalom, nasiljem i krvi.


Leon i Mathilda

Neobična priča o odraslom ubojici koji brine jedino o biljci i malenoj djevojčici, koja je kao magnet privučena ovom neobičnom tipu. Jean Reno i Natalie Portman snimili su maestralno djelo Leon i došli na sam vrh našeg popisa.


Wet bandits

Mokri banditi Harry i Marv pravisulopovi – pljačkaju, prate i ne libe seprijetiti djetetu kako bi došli do bogatstva. Joe Pesci i Daniel Stern postali su neizostavandio priče o Kevinu i filmovima Sam u kući koji nas zabavlja svakog Božića. Ove subote 'rođene ubojice' ćemo ipak gledati odvojeno, odličnog Woodyja Harrelsonau zabavnom filmu 'Doc Hollywood' u 20:15 na RTL2, a neponovljivu Juliette Lewis u romantičnoj komediji 'Zamjena' u 21:30 na RTL-u.