Play ponuda
Play ponuda
NOVE EPIZODE

Od kuda će se nastaviti priča Will i Grace?

Popularna serija s emitiranjem je završila prije 11 godina stoga publiku zanima kako će biti osmišljen povratak omiljenih im likova.

Image
Press/ 26.5.2017. u 9:43
Play ponuda

U siječnju je ekipa napravila kratak skeč ususret predsjedničkim izborima, koji je zasigurno potaknuo ekipu da pristanu snimiti nove epizode. „Sve što znam je da su pisci osmislili kreativan plan uz pomoć kojeg će se likovi nositi s onime kako je serija završila. Također, sve će biti u stvarnom vremenu tako da se može reći kako će novi nastavci prikazivati društvo 11 godina nakon završetka zadnje sezone,“ ispričala je Debra Messing za jedan američki radio.

„Iz moje perspektive, naša zemlja je prestrašena i zbunjena i mnoge se stvari jako brzo mijenjaju. Zato mislim da nam svima treba istinska komedija i humor, zato sam i pristala snimiti nove epizode,“ objašnjava Messing.

Nadalje, glumica je rekla kako će svi zajedno pokušati, kao i prije, reflektirati što se događa u društvu i to prikazati na zabavan i crnohumorni način. U svakom slučaju, zabava je zagarantirana! Do novih epizoda, dosadašnje zgode i nezgode ove četveročlane ekipice gledajte na RTL2!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
RTL KOCKICA

Oboji Kockića i njegove prijatelje – nova bojanka već je u prodaji!

Play ponuda

Više s weba