Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
vikendom u 6:30

Od ovog vikenda u ranojutarnjem terminu na RTL2 gledajte hrvatsku seriju 'Tajne'

Televizijska dramska serija 'Tajne' bavi se burnim odnosima dvije obitelji kroz tri generacije

Image
RTL.hr/ 5.1.2023. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U produkciji Fremantle Media Hrvatska i pod budnim okom glavnog scenarista Vlade Bulića (serije 'Loza', 'Mamutica') i njegovih suradnika, 2013. godine nastala je dramska serija 'Tajne'.

U seriji koja je tada oduševila gledatelje RTL-a glavne uloge tumače Filip Juričić, Jelena Jovanova, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić, Mladen Čutura, Monika Mihajlović, Stjepan Perić, Iskra Jirsak, Mladen Kovačić, Vinko Kraljević, Marko Cindrić, Katarina Baban i mnogi drugi.

Televizijska dramska serija 'Tajne' bavi se burnim odnosima dvije obitelji kroz tri generacije, od 1943. godine, preko 1996. pa sve do 2013. godine kada se odigrava većina radnje. U pozadini svih priča, u koje su upletene obitelji Franić i Šeper, nalazi se obiteljsko blago koje je zakopano davne 1943. godine u šumi, u blizini kurije (gospodske kuće). Baš to zakopano blago izvor je sveg zla koje se nadvilo nad obje obitelji, a glavni junaci, Nikola Šeper (Filip Juričić) i Marina Franić (Jelena Jovanova), napokon imaju priliku tom ‘prokletstvu blaga’ stati na kraj te staviti točku na prošlost u kojoj se dogodilo puno toga lošeg. Ljubav koja se rađa između Nikole i Marine naići će na brojne prepreke, no mogu li dvoje mladih nadvladati prošlost opterećenu sukobima i krenuti u ljepšu i vedriju budućnost?

Dramska serija 'Tajne' je, osim zavidne glumačke ekipe, posebna i po tome što je nedavno preminuli Massimo Savić otpjevao naslovnu pjesmu serije, naziva 'Vrijeme'. Videospot za pjesmu sniman je na lokacijama u okolici Zagreba, u prekrasnom Nespešu gdje se nalazi i kurija u kojoj se odvija dio radnje.

Serija je snimljena najmodernijom filmskom tehnikom, odnosno Arri Alexa filmskom kamerom velike rezolucije kojom snimaju holivudski stručnjaci, dok na setu u Jadran filmu i ostalim, prekrasnim lokacijama izvan Zagreba radilo više od 120 ljudi. Filmski set u Jadran filmu izgrađen je na više od 1200 kvadratnih metara, samo za potrebe serije, dok je namještaj iz secesijskog doba.

Seriju 'Tajne' gledajte vikendom u 6:30 na RTL2.

Image

Tajne

dramska serija
Hrvatska - 2013
Subota - nedjelja u jutarnjem terminu
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Voli vježbati

Sjećate li se Pauline? U 'Ljubav je na selu' zavela je Jovana vrućom linijom, evo kako sada izgleda

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba