Play ponuda
Play ponuda
PON - PET 0:10

Od večeras na kanalu RTL Crime: Nova akcijska serija 'Posljednji brod'

Prvu epizodu napete serije 'Posljednji brod' ne propustite gledati večeras od 0:10

Image
RTL.hr/ 28.6.2022. u 12:45
Play ponuda

Virolozi, dr. Rachel Scott (Rhona Mitra) i Quincy Tophet (Sam Spruell) pridružuju se kapetanu Tomu Chandleru (Eric Dane) i posadi na USS-u Nathan James na putu za Arktik. Brod se uskoro nađe na udaru ruskih snaga, a i Chandler dozna pravi razlog dolaska virologa na brod. Znanstvenici skupljaju uzorke smrtonosnog virusa koji je zarazio 80 posto ljudske populacije dok je Nathan James plovio morem.

Oni su čovječanstvu jedina šansa

Vlada SAD-a, tj. ono što je ostalo od nje, naređuje im da se vrate kući, dok posada broda očajnički pokušava doći u kontakt sa svojim najbližima. Nuklearna detonacija u Francuskoj poremetila je planove Nathana Jamesa pa posadi ne preostaje ništa drugo nego iskrcati se na brod pun mrtvih, zaraženih ljudi i tako nabaviti gorivo. Ubrzo Chandler gubi kontakt s vladom SAD-a te spozna da je najsigurnije mjesto za rad na cjepivu njihov brod na otvorenom moru.

U produkciji slavnog Michaela Baya te romanu Williama Brinkleya iz 1988. snimljena je postapokaliptična akcijska drama o posadi s USS Nathan James, koja pokušava pronaći lijek i spasiti čovječanstvo od pandemije koja je zahvatila gotovo čitav planet. Pet sezona serije premijerno se prikazivalo na TNT-u od 2018., a glavne uloge ponijele su zvijezda „Uvoda u anatomiju“ Eric Dane kao Tom Chandler, zapovjednik USS-a Nathan James, Rhona Mitra kao dr. Rachel Scott, liječnica koja pokušava stvoriti lijek protiv virusa, Adam Baldwin kao časnik Nathana Jamesa, a tu su i Michaela McManus ("Awake"), Charles Parnell ("All My Childeren"), Travis Van Winkle ("90210"), Sam Spruell ("Snjeguljica i lovac" ") i drugi, u ovoj uzbudljivoj i popularnoj seriji koja gledatelja s lakoćom uvlači u priču i prikazuje scenarij, koji se s obzirom na stvarnu pandemiju Covida i ne čini kao potpuna znanstvena fanastika.

Image

Posljednji brod

akcijska drama
SAD - 2018
Subota - nedjelja u večernjem terminu
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
U spomen na prerano preminulu glumicu

Legendarne serije i uloge Edith Gonzales koje ćemo vječno pamtiti

Play ponuda

Više s weba