Novosti

Od večeras na kanalu RTL Living gledajte četvrtu sezonu bizarne reality emisije 'Traljav posao'

Trebali su ispasti ljepši nakon plastičnih operacija, no mole ugledne plesatične kirurge da ih 'poporave' jer su unakaženi

RTL.hr
15.11.2022 19:45

Ako ste se odlučili podvrgnuti plastičnoj kirurgiji, bolje je prepustiti se pravim stručnjacima! Spremi ste na sebi promijeniti ono što vam se ne sviđa i zadnje što želite jest da nakon zahvata izgledate gore nego prije. No kada se tako nešto, nažalost, dogodi razočaranju nema kraja. Tada, slobodno možemo doraditi poznatu izreku i reći: operacija uspjela, pacijent unakažen! No plastična kirurgija nije nešto oko čega se mogu zbijati šale, ona nije nimalo bezopasna, a estetski zahvati, ako su loše izvedeni, mogu prouzročiti ozbiljne zdravstvene probleme pacijentima. I kada se dogodi ono što je pacijent najmanje želio – što onda?

Traljav posao.jpg

U reality emisiji 'Traljav posao' pratimo svakodnevicu cijenjenih plastičnih kirurga Paula Nassifa i Terryja Dubrowa, koji pokušavaju ispraviti štetu nastalu prethodnim operacijama.

U četvrtoj sezoni Nassif i Dubrow popravljat će pogreške svojih kolega najčešće nastale prilikom plastičnih operacija nosa i grudi.

Kao posebna gošća u četvrtoj sezoni će im se pridružiti i nedavno preminula Ivanka Trump.