Play ponuda
Play ponuda
PON - PET u 23:10

Od večeras na kanalu RTL Living gledajte novi reality show o potrazi za idealnim partnerom: 'Otok slomljenih srca'

Prvu epizodu zanimljivog i zabavnog realityja ne propustite gledati večeras od 23:10 na kanalu RTL Living

Image
RTL.HR/ 28.1.2022. u 10:00
Play ponuda

Kada iscrpite sve mogućnosti upoznavanja potencijalnog partnera preko prijatelja i poznanika, premoreni ste od loših spojeva, ali još niste spremni odustati od pronalaženja ljubavi, što radite? Mnogi su sreću u ljubavi pokušali pronaći preko internetskih aplikacija za upoznavanje. No možete li na internetu upoznati pravu osobu i može li poznanstvo s interneta prerasti u pravu ljubav? Kreatori reality TV showa „Otok slomljenih srca“ odlučili su provjeriti kako to funkcionira u stvarnosti i stvorili su napet, uzbudljiv i dramatičan show u kojem se sve vrti oko najvažnije stvari na svijetu – ljubavi. O čemu se zapravo radi? Osam djevojaka i osam mladića koji su ušli u reality show „Otok slomljenih srca“ prošli su sličnu proceduru kao i kod korištenja aplikacija za upoznavanje. Poslali su nekoliko svojih fotografija i ispunili kratku biografiju. Svima njima u prošlosti je slomljeno srce, ali nisu odustali od ljubavi.

Image
Foto: PLAY Premium
Image
PLAY Premium

No sreća prati hrabre pa su hrabri samci koji su se prijavili u reality show „Otok slomljenih srca“ dobili priliku upoznati ljubav svojeg života i zajedno s njim ili njom, s otoka otići s nagradom od 100.000 dolara. Zvuči jednostavno? I nije. Kao ni u svakodnevnom, stvarnom životu - u onome u kojem idete na posao, kupujete namirnice i družite se s prijateljima - upoznati, povezati se i zadržati srodnu dušu nije baš uvijek lagan zadatak. Ništa lakše nije bilo ni sudionicima realityja „Otok slomljenih srca“.

Svi sudionici morali su prije početka showa i službenog upoznavanja, samo na temelju fotografija i profila koji su ispunili ostali kandidati, odabrati tko je od ponuđenih njihov prvi, drugi i rezervni izbor potencijalnog partnera. Parovi su spojeni ako su njihovi izbori užih kandidata uzajamni. Sudionicima showa koji su ostali bez svojeg para preostaje da se kroz vrijeme provedeno u raskošnoj vili na otoku Fidžiju izbore za naklonost svojih simpatija. Drugim riječima, nakon uparivanja počinje prava drama jer će se tijekom realityja neki od kandidata predomisliti, izabrati novu simpatiju, a neki ostati bez svoje polovice. S ciljem da se odnosi među natjecateljima i potencijalnim novim ljubavnim parovima dodatno začine, producenti su pripremili mnoštvo izazova u kojima će staviti parove na kušnju i kroz koje će se dobro vidjeti koliko su spremni raditi na sebi, na vezi, na komunikaciji s partnerom i rješavanju problema.

Potraga za idealnim partnerom u reality showu „Otok slomljenih srca“ prepuna je uzbuđenja, zavođenja, zabave i strasti. Međutim, u igri ljubavi neizbježna su i razočaranja, neugodna iznenađenja, izdaje i slomljena srca. Tko će izgubiti, a tko će s otoka otići s novim partnerom i 100.000 dolara?

Image

Otok slomljenih srca

reality
Novi Zeland - 2018
Ponedjeljak - nedjelja u kasnovečernjem terminu
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
U spomen na prerano preminulu glumicu

Legendarne serije i uloge Edith Gonzales koje ćemo vječno pamtiti

Play ponuda

Više s weba