Novosti

Od večeras na RTL Livingu gledajte reality seriju 'Bivši na plaži: Slavni'

Prvu epizodu uzbudljive emisije ne propustite gledati večeras od 23:20 na kanalu RTL Living

RTL.hr
18.11.2022 18:15

Za osmero zvjezdanih željnih ljubavi nema boljeg mjesta od Marbelle u Španjolskoj, priznatog okupljališta bogatih i poznatih. Preplanulih tijela, sa željom da se zabave i pronađu ljubav, natjecatelji ulaze u luksuznu vilu u showu 'Bivši na plaži: Slavni' u kojem će početi avantura njihovih života.

TV zvijezda, Playboyev model, prvak u džudu, poznata lica iz Love Islanda, Big Brothera i ostalih popularnih reality showova susrest će se u nezaboravnoj avanturi koja će sigurno ostaviti traga u njihovim blještavim životima. Neka poznanstva rođena su i prije showa, što će dodatno zapaliti vatru i razviti zanimljive i sočne situacije. Zvijezde iz svih krajeva svijeta suočit će se s intrigantnim situacijama koje će izazvati simpatične i zavodljive trenutke, ali i suze, ljutnju i svađe.

Bivši na plaži slavni

Jedno od poznatih lica je Michael Griffiths, kojeg smo imali prilike gledati u petoj sezoni 'Love Islanda' gdje je nakon neslavne romanse s Amber i Joannom ipak napustio vilu. Podosta iskritiziran, odlučio je ponovno potražiti ljubav i pokazati kako nije onakav kakvim ga se smatra.

Kako bi stvar bila još zanimljivija, njihovom sudbinom upravljat će tablet terora koji ih može poslati na spojeve ili dovesti njihove bivše. Dakle, u rukama su tableta koji će prepoznati iskre, vatru, ljubav i privlačnost i dodatno zapapriti situacije.

No, što će se dogoditi kada im se u vili pridruže bivši s kojima će dijeliti prostorije? Hoće li nove simpatije biti povrijeđene ili će prevagnuti ona "bivši su bivši s razlogom"? Hoće li prevladati sve prepreke koje će im biti nametnute kako bi ljubav naposljetku pobijedila?

Uzbudljivu reality emisiju 'Bivši na plaži: Slavni' gledajte od ponedjeljka do petka u 23:20 na kanalu RTL Living.