Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PON - ČET u 23:15

Od večeras na RTL-u gledajte odličnu kriminalističku seriju 'Zakon i red: Zločinačke nakane'

Prve dvije epizode kriminalističke serije 'Zakon i red: Zločinačke nakane' ne propustite gledati večeras od 23:15 na RTL-u

Image
RTL.HR/ 31.1.2022. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Detektivi njujorškog policijskog Odjela Manhattan istražuju teške zločine; ubojstva, otmice i teške pljačke baveći se žrtvama, tj. osobama na visokim pozicijama u društvu, poput lokalnih vladinih službenika, ljudi iz financijskog miljea te onih iz svijeta umjetnosti. U istrazi se fokusiraju na motive i postupke kriminalaca te okolnosti i razloge koji se doveli do zločina.

Ovu popularnu policijsku proceduralnu dramsku seriju osmislili su i producirali Dick Wolf i René Balcer. Prikazivati se počela 2001. godine, a mi je na RTL Crimeu pratimo od 6. sezone. 'Zločinačke nakane' treća je serija u uspješnoj Wolfovoj franšizi 'Zakon i red' te, kako je i običaj, slučajevi i zločini nerijetko su inspiraciju pronalazili u naslovima i pričama iz novinskih članaka, tj. stvarnih zločina, koje bi vrsni scenaristi razradili i prilagodili duhu serije. Šesta sezona bila je posljednja koja se prikazivala na NBC-ju, štoviše, na kraju 5. sezone tim su napustili René Balcer i izvršni producent Fred Berner, a kormilo preuzima Warren Leight pod čijim vodstvom serija dobiva melodramatičniji ton te se više okreće karakternoj razradi glavnih protagonista. Šesta sezona u prosjeku je privukla 8,38 milijuna gledatelja, a glavne uloge podijeljene su Vincentu D'Onofriju, kao detektivu Robertu Gorenu, diplomiranom psihologu, Kathryn Erbe, koja tumači detektivku Alexandru Eames, Chrisu Nothu, koji tumači detektiva Mikea Logana, Juliane Nicholson kao detektivki Megan Wheeler te Ericu Bogosianu kao kapetanu Danielu Rossu, koji često dolazi u sukob s Gorenom i Loganom.

Image

Zakon i red: Zločinačke nakane

kriminalistička serija
SAD - 2006
Ponedjeljak - četvrtak u kasnovečernjem terminu
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fanovi tuguju

Hande demantirala glasine: 'Nisam u vezi. Kerem je samo moj bivši dečko!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba