Novosti

Od večeras na RTL2: nova kriminalistička serija s Jasonom Priestleyem 'Privatni detektivi'!

Na RTL2 stiže odlična kanadska serija sa zvijezdom 'Beverly Hillsa' u glavnoj ulozi

RTL.TV
19.08.2019 16:02

Bivši profesionalni hokejaš Matt Shade ( Jason Priestley ) odluči iz temelja promijeniti život i udružuje se s privatnom detektivkom Angie Everett ( Cindy Sampson ) te ubrzo uviđaju kako su sjajan tandem koji uspješno rješava i najteže zločine u Torontu. Tijekom svoje sportske karijere Matt je naučio kako čitati ljude i predviđati njihove poteze, a radeći s Angie, otkriva da mu ta njegova vještina i dalje iznimno koristi.

Nakon očeve smrti Angie je preuzela njegovu agenciju i želi očuvati nasljeđe, a svaki je slučaj prilika da testira svoju sposobnost, snalažljivost i snagu. Svog kolegu Shadea smatra pomalo naivnim zbog načina na koji doživljava svijet, no istodobno se divi njegovoj strasti i srčanosti koje unosi u njihov nimalo lak posao.

Nova kanadska kriminalistička serija ' Privatni detektivi' iz 2016. godine, tvoraca Shelley Eriksen i Tima Kilbyja , brzo je osvojila gledatelje kojima se svidjela napeta radnja prožeta zanimljivim odnosom među glavnim likovima. Glavne uloge pripale su najpoznatijem miljeniku djevojka iz devedesetih godina prošlog stoljeća Jasonu Priestleyu , koji je utjelovio Brandona Walsha u hit-seriji 'Beverly Hills 90210' , te kanadskoj glumici Cindy Sampson , poznatojpo ulozi u seriji 'Lovci na natprirodno'.