Novosti

Odlična akcijska komedija 'Austin Powers: špijun koji me hvatao' večeras na RTL2

Prvo se borio za krunu, a sada za obiteljske dragulje

RTL.hr
26.11.2022 15:00

U najvećoj avanturi do sada Austin Powers vraća se u lude šezdesete kako bi se jednom za svagda obračunao s dr. Evilom. No ovaj put u opasnosti nije samo svijet, već i nešto znatno, znatno bitnije: Powersov libido! Ostavši bez seksualne snage u devedesetima, ovaj šašavi agent mora pronaći odgovore na teška pitanja u šezdesetima, dobu njegove špijunsko-seksualne renesanse!

Vječiti protivnik Austina Powersa (Mike Myers), ludi znanstvenik dr. Evil (Mike Myers), putuje vremenskom mašinom u prošlost kako bi pronašao način na koji će onesposobiti tajnog agenta. Osjetivši kako više nije u naponu moći, Austin prati svog neprijatelja natrag u šezdesete. Uz pomoć seksipilne CIA-ine agentice, Felicity Shagwell (Heather Graham), Austin se suočava s novim suludim Evilovim planom. Smrtonosni laser, smješten na Mjesecu, usmjeren je na Washington, a katastrofu je moguće izbjeći jedino plaćanjem bilijunskog iznosa...

"Špijun koji me hvatao" uspješno se nastavlja na prvi dio sage o uvrnutom tajnom agentu iz prošlosti. Austin se ovoga puta vraća korijenima, a njegov boravak u šezdesetima nije ništa manje zabavan, negoli upoznavanje s devedesetima. Ulogu Powersove pomoćnice preuzela je atraktivna Heather Graham ("Kralj pornića"), a čitavi niz sporednih glumaca ugodno će vas iznenaditi. Austin Powers nikada nije bio luđi, čemu svjedoči i pojavljivanje kontroverznog Jerryja Springera!