Novosti

Odličnu kriminalističku seriju 'Ubice mog oca' gledajte na kanalu RTL Adria

Ne propustite pogledati prvu epizodu popularne serije 'Ubice mog oca' večeras u 23 sata

RTL.hr
19.02.2021 17:00

Mladi inspektor beogradske policije Aleksandar Jakovljević (Vuk Kostić), usprkos svojem problematičnom ponašanju, dobije važan slučaj - ubijena je kći uglednog poslovnog čovjeka, čija firma gradi najveći stambeno-poslovni kompleks u regiji. U početku se ubojstvo povezuje s poslovnim ulaganjem, no Aleksandar istražuje i privatni život ubijene djevojke, nesvjestan da svoj stavlja u opasnost jer je nekome stalo da se ubojstvo što prije zataška.

Ubice mog oca

Aleksandra progoni i neriješeno ubojstvo njegovog oca Mileta, policijskog inspektora. Kada otkrije da su ubojstva povezana, Aleksandar je još odlučniji razriješiti ih i razotkriti ubojicu. Dok očajnički traga za istinom, Aleksandar ne zna kome vjerovati. Nije siguran može li se osloniti na svog šefa i najboljeg prijatelja, pokojnog oca, načelnika policije Marjanovića (Tihomir Stanić), može li vjerovati svom kolegi Mirku (Marko Janketić), Mariji, javnoj tužiteljici s kojom je u vezi, pa čak i forenzičarki Jeleni (Nina Janković).


Premijerno prikazana u listopadu 2016. godine, hvaljena kriminalistička serija 'Ubice mog oca', koja je prema riječima autora, Nataše Drakulić i Predraga Antonijevića, inspirirana popularnom američkom serijom 'True Detective', kao i nekim događajima koji su se doista dogodili u srpskoj prijestolnici, brzo je stekla brojne poklonike. Nagradu Zlatna antena za najbolju srpsku TV seriju primila je 2017. godine, a redatelj Predrag Antonijević na istim je dodjelama nagrađen za režiju.