Novosti

Olimpijci, Begini te radijski i televizijski voditelji u novom tjednu 'Pet na pet'

Sportaši, pjevači, radijski ili pak televizijski voditelji – tko je spretniji i sretniji? Odgovor na to pitanje doznat ćemo u ovom tjednu u popularnom kvizu Pet na Pet" koji se prikazuje od ponedjeljka do petka u 19:15 na RTL-u!

Press
10.10.2016 09:44

Povod za njihovo okupljanje je prikupljanje sredstava za udrugu RTL pomaže djeci , što je ekipe natjeralo da daju sve od sebe i osvoje što više novca.

Ekipu Olimpijaca predvodila je Sandra Perković dok su joj leđa čuvali braća Sinković, Martin i Valent, Damir Martin te Filip Hrgović. Fizički su u savršenoj formi, ali ih Begini pjesmom pojedu za doručak", no u sljedećem tjednu Pet na pet" jedino će pitanje biti tko je spretniji riječima.

Pet na Pet, RTL pomaže djeci

U humanitarnom tjednu sudjelovali su i radijski voditelji Saša Lozar, Ivana Plechinger, Frano Domitrović, Saša Buneta te Tamara Loos, dok su televizijsku ekipu činile RTL zvijezde: Doris Pinčić Rogoznica, Tatjana Gržan, Dorijan Klarić, Ana Miščević te Nikola Vikić Topić.

Pet na pet, RTL pomaže djeci

Uz smijeh, zabavu, pozitivnu energiju te za plemenit cilj ekipe su se pod voditeljskom palicom Davora Dretara Drele odlično zabavile, a tko je bio najuspješniji u ovoj humanitarnoj priči, svima je bilo najmanje važno.

Ne propustite Pet na pet" od ponedjeljka do petka u 19:15 na RTL-u!