Novosti

Olivera Matijević za RTL.hr o prekidu prijateljstva s Danijelom: 'Razočarala me, mislila sam da mi je...

Glazbenica je u razgovoru za RTL.hr otkrila razloge zašto je puklo između nje i Danijele Novaković, bivše natjecateljice showa 'Gospodin Savršeni'. Djevojke su se tamo upoznali, postale najbolje prijateljice, a onda je nakon nekoliko mjeseci prijateljstvo puklo

A.Š.
07.09.2022 19:00

Bile su najbolje prijateljice u showu, tepale su si kako su "bestike" iliti "bestice", i nakon snimanja su ostale u intenzivnom kontaktu, a onda – hladan tuš! Danijela Novaković iz posljednje sezone popularnog RTL-ovog showa 'Gospodin Savršeni' na Instagramu je neki dan priznala kako više ne razgovara s pjevačicom, donedavnom prijateljicom, Oliverom Matijević . Ono što se ispostavilo kao ljubav na prvi pogled pred kamerama, trajalo je svega nekoliko mjeseci, a dvije vatrene i samopouzdane žene nedugo nakon izaska očigledno nisu pronašle zajednički jezik.

"Prijateljstvo nam je počelo javno tako da je u redu da vam to kažem. Ne komuniciramo, a razloge ćemo ostaviti između nas. Samo ću vam reći da je s moje strane sve ispoštovano", rekla je Danijela na Instagramu. Kako bi dobili i drugu stranu priče, kontaktirali smo Oliveru, koja nam je potvrdila kako više nisu prijateljice, a otkrila i razloge, odnosno svoju stranu priče. Naime, krajem svibnja ove godine slavila je 33. rođendan u zagrebačkom hotelu, na koji je bila pozvana i "bestika", ali...

Olivera Matijević, Gospodin Savršeni

"Nije došla na moj rođendan i otada ne komuniciramo. U tom trenutku sam je eliminirala jer, nije poanta to što nije došla, nego što nije javila ni razlog izostanka. Cijeli taj dan je objavljivala storyje, a meni se nije udostojila ni javiti. Poslala sam joj poruku da je pitam dokle je stigla, jer je u tom trenutku stigla i RTL-ova televizijska ekipa, ali nije se pojavila. Iskreno, to me nije povrijedilo, više me razočaralo jer sam smatrala da mi je ona iskren prijatelj. Da je obrnuto, sebi to nikada ne bih dopustila", rekla nam je Olivera, koja je ponovno bila bez dlake na jeziku, baš onakva kakvu smo je upoznali u showu 'Gospodin Savršeni'. Da su se družile i nakon snimanja, potvrdila nam je u razgovoru i rekla kako su zajedno otišle i na petodnevno putovanje u Italiju.

"Mislim da sam više ja nju ispoštovala. Mogla je barem nazvati i javiti zašto ne dolazi, ovako je samo pokazala da joj naše prijateljstvo nije bilo bitno. Naša komunikacija je nakon toga prestala. Ne volim kad ljudi ne cijene tuđe vrijeme, a mislim da sam ja ispala korektna", rekla je Olivera. Kako je Danijela na Instagramu otkrila kako se sada druži s Amrom, s kojom u showu nije bila u najboljim odnosima, pitali smo ju što misli o odnosima koji su, izgleda, sada ipak više prijateljski nego što su bili tijekom snimanja.

Danijela Novaković, Gospodin Savršeni

"Po mojoj procjeni, djevojke koje su se u showu svađale su sada u dobrim odnosima. Kako bih rekla, pljuvalo se, a sad se liže. Ne volim takve ljude. Barem ste mogli vidjeti kako sam ja netko tko je britak na jeziku, i ne volim ljude koji padaju na malim ispitima. Što bi tek bilo s onim velikim? Rekla bih da me Bog čuva od takvih ljudi", rekla je te nastavila:

"Živjela sam ja i prije Danijele, a sada se postavlja pitanje je li se u showu družila samnom samo kako bi se izdvojila? Ne bih u to ulazila, ali znaju mi to nekad reći ljudi. Žao mi je što sam se prevarila u ovim godinama, mislila sam da to više neću doživjeti", zaključila je razočarana Olivera. Što se tiče glazbene karijere, kaže kako tu sve ide po planu. Sprema nove pjesme, jedna će biti navijačka za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u nogometu u Kataru, a zadvoljna je kako je prošao duet s nogometašem Dinama Josipom Drmićem 'Zašto mi to radiš' koji na YouTubeu ima 250.000 pregleda.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.