Novosti

Olja Einfalt za RTL.hr: 'Otvorila sam OnlyFans da otplatim dug, a uskoro ponovno idem u 'Zadrugu''

Splitskoj Vampirici nedavno je na Županijskom sudu u Splitu dosuđeno da mora vratiti 200.000 eura u državni proračun zbog malverzacija u poslovanju svojeg lanca trgovina 'Skandal'

Tamara Žiger
28.06.2022 09:00

Umjetnica Olja Einfalt Mihovilović , zvijezda showova ' Ljubav je na selu ' i ' Večera za 5 na selu ' poznata i kao Splitska Vampirica , nedavno je otvorila profil na OnlyFansu kako bi otplatila dug državi. Naime, nepravomoćnom presudom, Županijski sud u Splitu odlučio je da Olja mora zbog gospodarskih malverzacija u poslovanju njenog i suprugovog lanca trgovina 'Skandal' vratiti 200.000 eura u državni proračun Republike Hrvatske, s uvjetom od pet godina, ili će ići godinu dana u zatvor. Naravno, Olja će se žaliti na tu presudu, a dok čeka, uzela je stvar u svoje ruke i - otvorila OnlyFans. Za RTL.hr objasnila je kako je došla na tu ideju, koliko zarađuje te koji su joj planovi ovog ljeta.

Čime se trenutačno bavite?

Okupirana sam svojim poslom, galerijom, proizvodnjom nakita. Pošto sam u turističkoj zoni, najviše se na to fokusiram. Paralelno radim na svim društvenim mrežama, a otvorila sam i OnlyFans.

Kako ste se odlučili na taj korak?

Jedan od razloga zašto sam ga otvorila je da moram u dvije godine vratiti 200.000 kuna u državni proračun ili ću ići u zatvor. Žalit ću se na tu presudu, nije pravomoćna, no na neki način sam bila isprovocirana njome. Moram skupiti 200.000 - koji su to poslovi koji mogu donijeti toliko veliku zarad? Je li moguće u Hrvatskoj zaraditi tako velik novac i koji je to posao da bismo se ja ili bilo tko drugi njime bavili da zaradimo tu svotu? Iz tog razloga krećem sa svojim performansima koji glase 'Kako da zaradim 200.00 i da ne odem u zatvor'. Počet ću se baviti svakakvim poslovima: od kockarnice, čišćenja, do politike, i vidjet ćemo gdje se može i može li se dobiti i naći posao s tolikom zaradom, a da on ne bude kriminal. Ako ne, ispast će da je najlakše otići u zatvor i odležati dug.

A drugi razlozi?

To mi je jedan od prihoda, a i želim dokazati da OnlyFans nije samo stranica samo za eksplicitne slike, već može biti i je platforma na kojoj se oglašavaju i umjetnici, glumci, plesači, kuhari i svi koji imaju neki sadržaj koji je edukativan.

Što ćete objavljivati na OnlyFansu?

Svoje performanse prebacujem na OnlyFans i objavljivat ću lijepe, umjetničke fotografije koje su malo slobodnije i nisu prikladne za druge društvene mreže.

Koliko zarađujete na OnlyFansu?

Još je rano za reći, imam ga tek dva tjedna, ali iz dana u dan dobivam nove pratitelje i vjerujem da će tu biti neke koristi, pa makar za pokrivanje troškova koji mi nastaju prilikom performansa koje izvodim.

Koji su Vam planovi za ljeto?

U sedmom mjeecu idem ponovno u 'Zadrugu', idem u finale i pripremam posebnu koreografiju za tu priliku.

Pročitajte još
Misterij riješen - evo koliko godina zapravo ima Olja iz 'Večere za 5 na selu'!