Play ponuda
Play ponuda
Splitska Vampirica

Olja je otišla u Beograd i već prvog dana šokirala novinare: Pogledajte kako se odjenula za liječnički pregled za 'Zadrugu'

Zvijezda emisija 'Večera za 5 na selu' i 'Ljubav je na selu' ulazi u srpsku 'Zadrugu'

Image
Foto: Instagram/Olja Einfalt Mihovilović
RTL.HR/ 3.9.2021. u 9:20
Play ponuda

Olja Einfalt Mihovilović, Splitska Vampirica koju su gledatelji upoznali u RTL-ovim showovima  'Večera za 5 na selu' i 'Ljubav je na selu', jučer je otputovala u Beograd kako bi ušla u reality show 'Zadruga'. Nakon što je snimila videoprofil, obavila je liječnički pregled, a novinari koji su pratili natjecatelje showa šokirali su se njezinim stylingom. Naime, većina drugih sudionika showa na liječnički je pregled došla u ležernom izdanju, no naša Olja sve je iznenadila crvenim kostimom s velom na glavi i bičem u ruci.

A čim su vidjeli Olju u neobičnom kostimu i s plavom kosom, novinari su se oduševili te uzviknuli: 'Imamo pobjednicu!'

Olja je novinarima otkrila i čiju krv u showu misli najviše piti, ali i da se vampirice ne zaljubljuju, nakon što su je pitali postoji li šansa da se tijekom snimanja dogodi ljubav s nekim od muških kandidata. 

"Ne tražim novu ljubav", rekla je Olja. 

Ulazi zbog novca i promocije

Podsjetimo, Olja je ekskluzivno za RTL.hr otkrila motive za ulazak u show koji je na lošem glasu zbog brojnih svađa agresivnih natjecatelja. 

Image
Dogovorila je uvjete

EKSKLUZIVNO - Olja potvrdila ulazak u 'Zadrugu': 'Idem kako bih spasila stan koji je moj suprug založio'

Image
Dogovorila je uvjete

EKSKLUZIVNO - Olja potvrdila ulazak u 'Zadrugu': 'Idem kako bih spasila stan koji je moj suprug založio'

"Idem kako bih spasila stan koji je moj suprug založio. Naime, kada je naš biznis počeo propadati, Marko je založio stan svoje majke. Ona ga je ostavila našoj kćeri Pauli, no pod ovrhom je. Marko od stresa zbog toga nije govorio dvije godine, razbolio se i na kraju umro. Ovo mi je prilika da zaradim nešto novca kako bih ga pokušala spasiti, platiti barem dio pa dići kredit za ostatak minusa... Svi govore kako smo mi nekoga opljačkali, a mi smo ostali bez svega. 25 godina napornog rada je propalo. Marka više nema i sada se ja borim, ako najbolje znam, da spasim stan", rekla je Olja, vlasnica trgovine 'Skandal'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Nedostajat će joj kći

Iako je bila sretna i uzbuđena zbog ulaska u show u kojem će promovirai  svoj nakit, Olja je priznala i kako joj teško pada što neće više vremena provesti s kćeri Paulom koja je nedavno došla u Split na odmor.

Paula studira u Londonu, no Olju najviše muči to što neće biti uz nju kada će joj biti najpotrebnija. Naime, Paula uskoro treba diplomirati.

"Paula mi je velika podrška, ona je moje svjetlo. Jako sam ponosna na nju - uzorna je, talentirana... Ove godine ima diplomski. Tužna sam što ću biti u showu kada će me trebati. Naime, često me pita za savjet i komentar u vezi sa svojim kreacijama, a sada nećemo moći komunicirati. Tražit ću kontakt s njom da joj budem podrška barem na taj način", rekla je Olja za RTL.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ŽELIMO ODMAH

Ovo je recept za tortu 'DJ Baki', idealan za sve one koji žude za slatkim proljetnim osvježenjem

Show 'Zadruga' počinje 6. rujna i traje 10 mjeseci, a honorar natjecatelja se kreće između 500 i 3000 eura tjedno. Pobjednik osvaja 50 tisuća eura. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
DANAS u 15 sati

'Beskrajna ljubav': Izvrsna romantična drama o dvoje tinejdžera koji se ludo zaljube dok ih cijeli svijet pokušava razdvojiti

Play ponuda

Više s weba