Novosti

Omiljena Alex iz 'Moderne obitelji' napravila veliki životni zaokret: 'Uvijek sam željela normalan život'

Simpatična štreberica je odrasla, a glumica Ariel Winter odlučila je slijediti svoje životne želje i ambicije

RTL.hr
14.11.2022 09:00

Glumica Ariel Winter utjelovila je simpatičnu štrebericu u kultnoj seriji 'Moderna obitelj' . Rasturila je kao Alex Dunphy, koju je glumila čak jedanaest godina te je time doslovno odrasla pred kamerama. Ariel je bila tek djevojčica kada je dobila ulogu u seriji koja ju je proslavila. No, slava joj nije donijela samo lijepe stvari u životu. Iako su se glumci na setu 'Moderne obitelji' toliko zbližili da su zaista obiteljski i funkcionirali, Ariel je u svom privatnom životu imala pravih problema. Tolikih da se tijekom snimanja serije emancipirala od svoje majke, a potom joj zabranila i dolazak na set 'Moderne obitelji'.

Usto, Ariel se stalno nosila s maltretiranjima na društvenim mrežama, no ništa je nije obeshrabrilo, dapače, glumica je zbog svega što je prošla postala snažnija i samostalnija. Posljednjih godina živjela je u Los Angelesu kako bi bila blizu setu serije. No, čini se da je, nakon završetka snimanja 'Moderne obitelji', Ariel odlučila napraviti pravi životni zaokret.

Stavila je svoj dom u okolici Los Angelesa na prodaju, a potom otkrila i da napušta Hollywood. "Jedan od razloga zbog kojih sam oduvijek mrzila Los Angeles bili su paparazzi koji su me slijedili niz godina. Ne sviđa mi se što se objavljuju fotografije za koje nisam pristala pozirati. Uvijek sam željela normalan život", izjavila je Ariel nedavno. Zbog svega toga odlučila je napustili Los Angeles, no posjećivat će ga radi projekata. Glumom se i dalje, naime, namjerava baviti.

Emotivno je doživjela kraj snimanja 'Moderne obitelji' koju je snimala 11 godina te s ekipom odradila 250 epizoda. Voljela je svoj lik Alex Dunphy te se s njom povezala u potpunosti.

Omiljenu seriju 'Moderna obitelj' možete pratiti na kanalu RTL2 od ponedjeljka do petka u večernjem terminu.