Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POČELA JE SEZONA!

Omiljena glumica iz serije 'Puna kuća' traži ljubav pred Božić! Biste li ju prepoznali?

Candance Cameron Bure upoznali smo u seriji 'Puna kuća', a jednako je sjajna u filmu 'Neplanirana ljubav na sjeveru'

Image
Foto: YouTube Screenshot
RTL.hr/ 2.12.2022. u 17:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Službeno je započela sezona božićnih filmova! Prosinac je stigao, brojimo još nekoliko tjedana do mnogima najomiljenijeg blagdana, a što bi blagdani bili bez obiteljskog okupljanja, ne samo za stolom, već – i pred televizorom. Jedan od najtoplijih božićnih filmova je svakako 'Neplanirana ljubav na sjeveru' u glavnim ulogama s Candance Cameron Bure i Davidom O'Donnellom.

Znate onaj ugodan osjećaj koji vas ispuni toplinom kad gledate božićna ostvarenja? E upravo je to ovaj film. Candance glumi Lauren Brunell kojoj se život izokrene u sekundi – ostavi je zaručnik, karijera joj krene nizbrdo te odlučuje prihvatiti poslovnu ponudu na Aljasci. Naime, tamo kreće raditi kao liječnica i upoznaje lokalca te shvati zašto se ljubav događa kada je najmanje očekuješ. Sladunjavo, predvidljivo, a opet nas vuče!

Ono gdje nas izvedba Candance Cameron Bure vraća je dvadesetak godina unatrag kada je glumila u popularnoj televizijskoj seriji 'Puna kuća'. Pamtimo je kao djevojčicu D.J. kojoj je mladost obilježila upravo ta serija – kako ona napreduje s godinama, tako evoluira i njezin lik. Već na prvu je jasno o kojoj je glumici riječ, a prije svega, odaje je njezin osmijeh.

Film 'Neplanirana ljubav na sjeveru' pogledajte na PLAYU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PON - ČET u 0:50

Od večeras na RTL-u gledajte Queen Latifah u odličnoj kriminalističkoj seriji 'Pravednica'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba